​VIDEO Bayern Munchen, din nou victima arbitrilor împotriva Realului - Eduardo Iturralde Gonzalez, unul dintre cei mai importanți arbitri din istoria Spaniei: "Bayern a avut două penalty-uri"

de Diana Ene     HotNews.ro
Miercuri, 2 mai 2018, 10:14 Sport | Fotbal


Marcelo atinge mingea cu mana
Foto: Captura YouTube
Bayern Munchen a trăit din nou coșmarul de anul trecut cu Real Madrid, fiind încă o dată victima greșelilor de arbitraj. Eduardo Iturralde Gonzalez, fost arbitru FIFA și unul dintre cei mai importanți "fluierași" din istoria Spaniei, a recunoscut că trupa lui Zinedine Zidane s-a calificat cu noroc.

"Bayern Munchen a avut două penalty-uri în returul cu Real Madrid. Primul, la hențul lui Marcelo, al doilea, în repriza secundă, la căderea lui Ramos peste Hummels", a spus Gonzalez, la puțin timp după finalul partidei.

Bayern a cerut penalty pentru prima dată în minutul 17, când Ramos l-a dărâmat în careu pe Robert Lewandowski, dar cea mai controversată fază s-a petrecut la finalul primei reprize. Marcelo a atins mingea cu mâna, după o centrare a lui Kimmich, însă arbitrul turc nu a dictat nici de data aceasta penalty.

În minutul 51 al meciului, Robert Lewandowski a avut un nou duel cu Sergio Ramos, însă Cuneyt Cakir nu a acordat nimic. Tot în repriza secundă, Ramos a căzut peste Hummels, dar centralul turc nu a fost impresionat nici la această faza.

În sezonul trecut, Bayern Munchen a fost eliminată de Real Madrid în sferturi, tot după o dublă manșă cu multe greșeli de arbitraj. Vezi aici mai multe detalii.

Real Madrid s-a calificat pentru a treia oară consecutiv în finala Champions League, după ce a remizat, marţi, pe "Santiago Bernabeu", scor 2-2 (1-1), cu Bayern Munchen, în manşa a două a semifinalelor. Golurile madrilenilor au fost marcate de Benzema '11, '46, în timp ce Kimmich '3 și James Rodriguez '63 au punctat pentru Bayern. În tur, Real Madrid a câştigat la Munchen, cu 2-1.


S-ar putea să te intereseze și:







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















3404 vizualizari

  • +6 (6 voturi)    
    hentzul lui marcelo (Miercuri, 2 mai 2018, 11:58)

    nash pandelica [utilizator]

    a fost clar.
    era in aer, cu mana intinsa, iar mingea a fost stopata, deviata de pe traiectoria spre poarta.
    la 2-3, bayern ar fi fost calificata. restul ar mai putea fi discutabile, dar hentul in careu a fost clar.
    dar, ceack^r, cum spune si numele, a fost ceacar la vedere, sau, poate, a facut un ciubuk, conf. obiceiului de la stanbul. :-))
    deci, sanse mai multe pt. cormorani !
  • +2 (2 voturi)    
    serios... (Miercuri, 2 mai 2018, 13:23)

    liviu_ [utilizator]

    RM ar trebui sa returneze ultimu CL (+ asta de anu asta daca-l castiga)...
    inclusiv presa si arbitrii lor spun ca au fost ajutati...

    esti o echipa mare daca ai castigat pe merit!
    cand castigi cu arbitru nu esti decat o echipa plina de hoti!


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by