Bayern Munchen a trăit din nou coșmarul de anul trecut cu Real Madrid, fiind încă o dată victima greșelilor de arbitraj. Eduardo Iturralde Gonzalez, fost arbitru FIFA și unul dintre cei mai importanți "fluierași" din istoria Spaniei, a recunoscut că trupa lui Zinedine Zidane s-a calificat cu noroc.

Marcelo atinge mingea cu manaFoto: Captura YouTube

"Bayern Munchen a avut două penalty-uri în returul cu Real Madrid. Primul, la hențul lui Marcelo, al doilea, în repriza secundă, la căderea lui Ramos peste Hummels", a spus Gonzalez, la puțin timp după finalul partidei.

Bayern a cerut penalty pentru prima dată în minutul 17, când Ramos l-a dărâmat în careu pe Robert Lewandowski, dar cea mai controversată fază s-a petrecut la finalul primei reprize. Marcelo a atins mingea cu mâna, după o centrare a lui Kimmich, însă arbitrul turc nu a dictat nici de data aceasta penalty.

În minutul 51 al meciului, Robert Lewandowski a avut un nou duel cu Sergio Ramos, însă Cuneyt Cakir nu a acordat nimic. Tot în repriza secundă, Ramos a căzut peste Hummels, dar centralul turc nu a fost impresionat nici la această faza.

În sezonul trecut, Bayern Munchen a fost eliminată de Real Madrid în sferturi, tot după o dublă manșă cu multe greșeli de arbitraj. Vezi aici mai multe detalii.

Real Madrid s-a calificat pentru a treia oară consecutiv în finala Champions League, după ce a remizat, marţi, pe "Santiago Bernabeu", scor 2-2 (1-1), cu Bayern Munchen, în manşa a două a semifinalelor. Golurile madrilenilor au fost marcate de Benzema '11, '46, în timp ce Kimmich '3 și James Rodriguez '63 au punctat pentru Bayern. În tur, Real Madrid a câştigat la Munchen, cu 2-1.

Rezumatul meciului Real Madrid vs Bayern Munchen.

S-ar putea să te intereseze și:

Marcelo a recunoscut că Bayern trebuia să primească penalty: "Dacă vă spun că balonul nu mi-a atins mâna, aş minţi"