Reușita lui Bogdan Planic (din minutul 91) a blocat tabela de pe Arena Națională la 1-1 în derbiul dintre FCSB și CFR Cluj, contând pentru etapa cu numărul șapte din play-off-ul Ligii 1 la fotbal. Scorul fusese deschis de Damjan Djokovic (76') printr-un șut imparabil la colțul lung. În urma acestui rezultat, formația pregătită de Nicolae Dică își păstrează locul întâi în clasamentul la zi.

Foto:

Echipe:

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Găman, Momcilovici – Pintilii, Filip (Coman '83) – Man, Budescu (Teixeira '68), Tănase – Gnohere (Alibec '58). Antrenor: Nicolae Dică.

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Djokovic, Hoban (Mureşan '86), Culio - Omrani, Ţucudean (Mailat '73), Deac (Costache '90+3). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Pintilii '36, Benzar '70, Momcilovici '90+6 / Vinicius '15, Omrani '70, Manea '90

Arbitri: Istvan Kovacs - Octavian Şovre, Valentin Avram - Cătălin Popa.

Ce a spus Nicolae Dică:

"Îmi doream pe faza ofensivă să facem mai mult, să avem mai multă personalitate, dar nu am reuşit. Important este că am crezut până la final şi am avut reacţie după ce am primit golul şi am reuşit să egalăm. Important este că avem reacţie, că am reuşit să revenim, şi asta îmi dă încredere. Important este că suntem în continuare pe primul loc, depindem doar de noi. Avem o şansă în plus acum faţă de cei de la CFR Cluj, dar ne aşteaptă trei jocuri foarte grele. Trebuie să fim concentraţi în continuare sută la sută" - Nicolae Dică.

Ce a spus Dan Petrescu:

"Au fost multe lucruri care m-au deranjat, dar arbitrul n-a avut nicio vină la golul lor. Aşa, ciupiţi cum am fost în tot play-off-ul am fost şi astăzi. Am jucat împotriva echipei care pe teren propriu nu pierde, ştiam că e foarte bună pe atac, ştiam că sunt favoriţi la câştigarea campionatului după ultimele rezultate... Prima repriză a fost un 0-0 fără prea multe ocazii. În repriza a doua am avut 2-3 situaţii să închidem meciul.

Golul lor a venit la singurul şut pe poartă pe care l-a avut FCSB. Îi felicit pe băieţi, dar din păcate sunt foarte trişti în cabină. Am arătat că avem spirit, avem caracter, avem organizare, din păcate de patru ori am condus FCSB şi am terminat 1-1, cred că nu s-a mai întâmplat aşa ceva. N-am ce să reproşez la nimeni nimic, până cum a fost un an extraordinar făcut de băieţi" - Dan Petrescu la Digisport.

"De acum vom lua fiecare meci în parte, vom juca la victorie şi vom vedea ce va fi. Am sperat în egalare, după ce am primit golul am început să jucăm şi noi fotbal. Nu mă aşteptam să fie atâta lume, le mulţumim fanilor. A fost o presiune foarte mare, de asta a fost foarte greu şi nu prea ne-a ieşit jocul pe care îl facem noi" - Mihai Pintilii la Digisport.

"În sfârşit am marcat, credeam că mi s-au făcut vrăji, dar am reuşit să marchez la cel mai important meci al sezonului. Meciul a fost foarte greu, presiunea a fost de ambele părţi. Stadionul a fost plin, cred că au fost mai mulţi fani decât cu Lazio, sperăm să câştigăm titlul şi să îl dedicăm lor. Nu s-a terminat nimic, mai avem meciuri grele, dar cred că le putem câştiga" - Bogdan Planic (FCSB) la Digisport.

A rămas de disputat din etapa a șaptea din play-off:

Astra Giurgiu vs CSM Iași (luni, de la ora 20:45)

Programul ultimelor trei etape:

Etapa a 8-a:

Viitorul - Astra Giurgiu

CFR Cluj - CS U Craiova

CSM Iași - FCSB

Etapa a 9-a:

Viitorul - CSM Iași

Astra Giurgiu - CFR Cluj

CSU Craiova - FCSB

Etapa a 10-a:

CSM Iași - CSU Craiova

FCSB - Astra Giurgiu

CFR Cluj - Viitorul.

Liga 1, clasamentul în timp real:

Sursa foto: captură soccerstand.com