Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, joi seară, că la federaţie vor fi înfiinţate două comisii, una de fotbal profesionist şi una de fotbal amator, din prima urmând să facă parte şi patronii cluburilor din primele două eşaloane, potrivit news.ro.

Razvan BurleanuFoto: frf.ro

“Vom pune bazele unei comisii de fotbal profesionist. Vom avea o comisie de fotbal profesionist şi o comisie de fotbal amator. În comisia de fotbal profesionist o să îi regăsim şi îi vom invita să ia parte pe patronii echipelor din Liga I şi din liga a doua, astfel încât acolo să putem discuta inclusiv modurile în care ar trebui să se repartizeze drepturile TV. Acum, se împart doar în funcţie de porformanţa sportivă. Vrem să aducem un criteriu legat de numărul de spectatori de pe stadion, dar şi de audienţa TV" a spus Burleanu la Digi Sport.

Răzvan Burleanu a fost reales în funcţia de preşedinte al FRF la 18 aprilie, învigându-l clar, încă din primul tur de scrutin, pe principalul contracandidat, Ionuţ Lupescu. Burleanu a obţinut 168 de voturi, iar Ionuţ Lupescu 78 de voturi.