​​Tehnicianul dinamovist Florin Bratu a declarat, vineri seară, după meciul cu ACS Poli Timişoara, scor 1-0, că echipa sa a meritat victoria, relatează news.ro.

Florin Bratu, noul antrenor al echipei DinamoFoto: Facebook/ Dinamo Bucuresti

"Dinamo a meritat victoria. O echipă care a presat tot timpul, care a avut ocazii. Să nu uităm că am jucat astăzi cu o linie de fund formată din trei jucători sub 19 ani şi cu unul sub 21 de ani. Dăm credit şi jucătorilor tineri, avem un lot numeros, vreau să-i văd pe toţi la lucru şi iată că echipa a căpătat anvergură. Are plăcerea asta de a ajunge la finalizare. Lucrurile astea mă bucură şi îmi dau încredere că putem face lucruri interesante la Dinamo. Gabi Torje este un jucător de la care mă aştept la foarte multe. În această seară a fost decisiv. El a înţeles că dorim să avem rezultate la Dinamo, se aliniază la ceea ce facem la antrenament şi nu poate decât să mă bucure acest lucru”, a spus Florin Bratu, potrivit telekomsport.ro.

Formaţia Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa ACS Poli Timişoara, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Ligii I. Pentru Adrian Neaga a fost prima partidă la conducerea echipei bănăţene.

Golul a fost marcat de Robert Moldoveanu, în minutul 74.