Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat, miercuri, că este surprins de rezultatul alegerilor de la FRF, subliniind că nu se aştepta la o victorie atât de clară a lui Răzvan Burleanu.

Gica PopescuFoto: HotNews / DP

"Sunt surprins, la fel ca toată lumea. Mă aşteptam să fie o luptă mai strânsă, să se ajungă în turul doi. Îmi pare rău pentru Ionuţ. Încă o dată se dovedeşte că este foarte greu să baţi un preşedinte aflat în funcţie, care are toate pârghiile la dispoziţie. Ionuţ a început campania prea târziu. Pentru mine acest subiect, al unei eventuale candidaturi, este închis. Fotbalul românesc l-a avut pe Lupescu azi şi i-a dat 33 la sută din voturi. Cred că până acum Burleanu a făcut lucruri numai despre imaginea lui personală, acum poate face şi pentru fotbal", a declarat Popescu la Digisport.

Răzvan Burleanu a câştigat, miercuri, un nou mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), după ce l-a învins clar, încă din primul tur de scrutin, pe principalul contracandidat Ionuţ Lupescu. Burleanu a obţinut 168 de voturi, iar Ionuţ Lupescu 78 de voturi. Marcel Puşcaş a primit 8 voturi, iar Ilie Drăgan niciun vot.

La Adunarea Generală au votat 254 de membri, potrivit news.ro.