Barcelona a plecat doar cu un punct de pe terenul celor de la Celta Vigo, după ce au încheiat la egalitate, scor 2-2 (etapa XXXIII din La Liga). Catalanii au jucat în inferioritate mai bine de 20 de minute, iar oașpetii au profitat și au înscris golul egalizator pe final de meci, prin Aspas (82').

Barcelona, remiza cu Celta VigoFoto: fcbarcelona.com

Cu Suarez şi Messi lăsați pe banca de rezerve, catalanii au deschis scorul în minutul 36, prin Dembele. Celta Vigo a egalat chiar înainte de pauză, prin Jonny Castro (45'). Valverde l-a trimis în teren pe Messi în minutul 60, la 1-1, iar Barca a trecut în avantaj doar patru minute mai târziu, prin Paco Alcacer.

Intrat în teren în minutul 60, Sergi Roberto a primit cartonaș roșu și a fost eliminat (71'), iar Barcelona a rămas în inferioritate numerică. Celta a profitat şi a egalat în minutul 82, prin Iago Aspas, stabilind scorul final.

Barcelona rămâne neînvinsă în actuala ediție de campionat, având 25 de victorii și 8 remize, cu cinci etape înainte de finalul sezonului.

Rezumatul meciului Celta Vigo vs Barcelona.

S-au disputat miercuri:

Villarreal - Leganes 2-1

Celta Vigo - Barcelona 2-2

Dep. La Coruna - Sevilla 0-0

Clasament:

1. Barcelona 83 puncte

2. Atletico Madrid 71

3. Real Madrid 67

4. Valencia 65

5. Betis 52

6. Villarreal 51 etc.

Meciurile Valencia - Getafe, Espanol Barcelona - Eibar şi Real Madrid - Athletic Bilbao vor avea loc miercuri, iar partidele Real Sociedad - Atlético de Madrid, Alavés - Girona, Betis Sévilla - Las Palmas şi Levante - Malaga sunt programate joi.