Pe masa oficialilor din Ghencea au sosit oferte de transfer pentru patru jucatori. Cele mai atragatoare, din punct de vedere financiar, il privesc pe Banel Nicolita. Vitezistul Stelei este dorit de echipa rusa Spartak Moscova care a transmis o oferta scrisa de 3 milioane si jumatate de euro.

Antrenorul Marius Lacatus este greu de convins sa il lase pe Nicolita, insa sentimentele ar putea modificate de o noua propunere, mult mai buna, venita din Spania: Betis Sevilla il vrea pe Nicolita si este gata sa plateasca 5 milioane de euro.

In cazul Banel, Steaua inca tatoneaza: jucatorul are 23 de ani si are toate sansele sa fie convocat la EURO 2008, ceea ce ii va ridica automat cota unui viitor transfer.

Nu acelasi lucru se poate spune despre Victoras Iacob: atacantul a refuzat Ceahlaul, pentru ca este aproape de o intelegere cu echipa germana Kaiserslautern (500 de mii de euro, indemnizatie de transfer).

Practic transferati sunt si fundasul Ionut Rada (solicitat de o echipa spaniola, pentru o suma care se apropie de un million de euro) si mijlocasul defensiv Florin Lovin. Dupa ce a ratat plecarea la Malaga, Lovin are in continuare cautare pe piata rusa – Saturn Ramenskoe a revenit cu o noua oferta si avind in vedere aglomeratia de pe postul de mijlocas central, Florin Lovin are bagajele facute.