Meciul CSA Steaua - Academia Rapid, de pe Arena Naţională, a fost întrerupt pentru câteva minute sâmbătă, după ce galeriile echipelor Steaua și Rapid s-au luat la bătaie în tribune. Jandarmii au evacuat câteva sute de fani.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE Noi incidente s-au înregistrat la meciul CSA Steaua-Academia Rapid, de pe Arena Naţională. Fanii stelişti au aruncat cu scaune înspre jandarmi, iar aceştia au intervenit cu gaze lacrimogene. Mai mulţi fani stelişti au fost reţinuţi de jandarmi.

După aproape 70 de minute de joc, scorul este 1-3.

După al treilea gol al rapidiştilor, un suporter al "vişiniilor" a intrat pe teren, s-a dus spre galeria stelistă şi a făcut scene obscene. El a fost imediat luat de jandarmii, dar fanii stelişti au început să arunce cu scaune şi petarde în direcţia forţelor de ordine.

Meciul a fost întrerupt câteva minute, iar jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene, reţinând mai mulţi suporteri stelişti, dar şi pe fanul rapidist.

Șteliştii din galeria de la tribuna a II-a au fugit spre peluza rapidiştilor, iar jandarmii au intervenit, pentru a calma spiritele, relatează News.ro.

Deoarece fanii stelişti din peluză au continuat "războiul" cu jandarmii, aceştia din urmă au intervenit cu gaze lacrimogene.

Stelistii au aruncat cu torțe și fumigene pe stadion, potrivitDigi24.

Arbitrul Marcel Bîrsan i-a cerut antrenorului stelist Marius Lăcătuş să discute cu galeria, iar meciul întrerupt în minutul 25 s-a reluat în minutul 29.

Situatia este sub control, iar colegii fac eforturi pentru a izola persoanele agresive, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei la Digi 24.

Aproximativ 37.000 de spectatori sunt prezenţi, sâmbătă seară, la meciul CSA Steaua - Academia Rapid.