Tehnicianul echipei Dinamo, Florin Bratu, a declarat, vineri seară, că este bucuros că jocul dinamoviştilor începe să funcţioneze aşa cum îşi doreşte el. El a menţionat că a decis să nu-l folosească pe Gabriel Torje la meciul cu FC Voluntari deoarece a vrut să vadă la lucru şi alţi jucători, conform news.ro.

Florin Bratu, noul antrenor al echipei DinamoFoto: Facebook/ Dinamo Bucuresti

"Sunt bucuros că a început să meargă jocul, să funcţionăm ca echipă şi individual. Am jucat cu mulţi jucători tineri, îmi place că intră motivaţi, avem plăcere, înscriem goluri şi rezultatele vin. Nu s-a întâmplat nimic cu Torje, a fost decizia mea să văd şi alţi jucători. El este în planurile mele şi probabil în viitor îl vom mai vedea jucând. A primit vestea foarte bine, a venit la antrenament astăzi. Sper să înţeleagă că eu sunt antrenorul lui Dinamo pentru un an şi jumătate, el mai are două luni contract. Nu trebuie să facem un caz din asta. Nu stau să-l urmpresc cu kilogramele, trebuie să rezolve el această problemă", a declarat Bratu la Digisport.

Echipa Dinamo a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 4-2 (3-0), formaţia FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a cincea a play-out-ului Ligii I.

Golurile au fost marcate de Daniel Popa '22, '46, Balaur '32 (autogol) şi Katsikas '39 pentru Dinamo, respectiv Voicu '76 şi Balaur '84 pentru FC Voluntari.