VIDEO LC: Real -Juve 1-3/ A fost sau nu a fost corect acordat penalti-ul care a decis calificarea?

de Ionut Baias     HotNews.ro
Joi, 12 aprilie 2018, 3:41 Sport | Fotbal


Faza penaltiului
Foto: Telekom Sport
Italienii au condus cu 3-0, astfel că ar fi putut să răstoarne situaţia din tur. A urmat insa faza controversată din prelungirile partidei când arbitrul englez Michael Oliver a dictat lovitura de pedeapsa. Buffon a fost eliminat pentru proteste, iar Ronaldo a transformat penalti-ul si Real s-a calificat. Internetul, dar si specialiștii au păreri impărțite asupra fazei.

Adrian Porumboiu: "Nu se dă niciodată penalty la această fază! Trebuie să fie clar, ca lumina zilei, ca să dai penalty. Atacantul Realului s-a aruncat înainte să fie atins. După s-a repezit să dea cartonaş roşu... Nu e posibil să faci aşa ceva, la nivelul ăsta. (Telekom Sport si ProSport)

Cristi Balaj: "Decizia de penalty trebuie acordată! Atacantul e în faţa porţii, iar în momentul în care doreşte să lovească mingea este dezechilibrat de apărător, care vine în viteză, astfel că decizia corectă este lovitură de pedeapsă. Este o nelgijenţă, cea mai simplă formă de fault. (Telekom Sport si ProSport)

Buffon este eliminat
Foto: Telekom Sport
Buffon și-a ieșit din minți după eliminarea din Ligă: "Dacă ai cinismul de a da așa un penalty în minutul 93, atunci nu ești om, ești animal! Ai un tomberon în loc de suflet" (Gazeta Sporturilor)









Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















3591 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    evident nu (Joi, 12 aprilie 2018, 8:59)

    Adrian_1234 [utilizator]

    fault este cand impiedici jucatorul sa joace mingea. Atacantul lui real nu a avut vreun gand sa atace mingea, statea si se uita, Fundasul a atacat mingea, abia daca l-a atins pe ala de la real. Faptul ca ala a picat pe jos e irelevant, la cum au picat tot meciul.
    Chestia aia nici la mijlocul terenului nu se da ca fault decat daca chiar vrei tu asa ... dar ca penalti ... no way.
    • 0 (0 voturi)    
      nu e chiar asa (Joi, 12 aprilie 2018, 15:23)

      Motanul_incaltat [utilizator] i-a raspuns lui Adrian_1234

      Si eu sunt satul de Real, Barca si Bayern care de 10 ani iau tot. Si as fi vrut sa treaca Juve.
      Dar atacantul ala era singur in fata portii. Putea da cu capul, voleu, sau chiar stop pe piept. Sansa clar de gol...
      • +2 (2 voturi)    
        Putea da cu capul... (Joi, 12 aprilie 2018, 20:03)

        Ioan.Toma [utilizator] i-a raspuns lui Motanul_incaltat

        ...cu piciorul, cu pieptul, putea continua in orice fel. A ales sa cada, simuland contactul fizic. Nu merita absolut nimic. Trisorii, cei care fenteaza fotbalul si asteapta mila arbitrului, nu merita nimic niciodata. Poate se speriase si el de ocazia care i s-a ivit din senin, de a decide un astfel de meci. Dar asta nu scuza gestul sau.

        Doua lucruri ar mai fi de spus: fara acel penalty, meciul s-ar fi dus in prelungiri. Inca 30 de minute de spectacol, inca 30 de minute in care fiecare sa arate ce (mai) poate. Inca 30 de minute in care, insa, Real putea fi eliminata de Juventus, iar asa ceva trebuia evitat cu orice pret, nu?

        Si doi, cum poti avea garantia, ca abitru, ca Ronaldo transforma penalty-ul pe care i l-ai dat cadou? Il elimini taman pe ultimul juventin care i se mai putea opune: Gianluigi Buffon, un portar de o calitate deosebita si cu o experienta fantastica. Am vazut jucatori protestand vehement si iertati de arbitru. Am vazut jucatori primind galben. Rareori am vazut insa rosu direct pentru proteste. Mai ales la ultima faza a meciului. Si asta imi da si mai mult de gandit, chiar daca nu e vorba de un meci din Liga I.
  • -2 (2 voturi)    
    pai (Joi, 12 aprilie 2018, 13:09)

    codrean [utilizator]

    Cristi Balaj are dreptate, a fost penalty clar ! Nu mai spun de golul italienilor dupa faultarea portarului in careul mic; de asta nu spune nimeni nimic ?
    • +1 (1 vot)    
      of man (Joi, 12 aprilie 2018, 23:05)

      Adrian_1234 [utilizator] i-a raspuns lui codrean

      la oftalmolog nu te duci ?
      Portarul prinsese mingea apoi a lasat-o din mana sa o prinda mai bine si in cadere aia i-a luat-o atacantul. Mai uita-te pe reluare. Nici nu a atins portarul si in plus nu era in 6 metri ci un pic in afara careului de 6m
  • 0 (0 voturi)    
    și mai e ceva, despre care nu vorbește nimeni (Vineri, 13 aprilie 2018, 15:13)

    periscop [utilizator]

    După ce a transformat, IMPECABIL, penaltiul, Ronaldo și-a scos tricoul. Aproape orice alt jucător ar fi luat, pentru acest gest, cartonașul galben. Chit că nu mai avea importanță în acel meci, dar mai încolo ar fi contat, poate, căci până la finală mai sunt două meciuri de jucat...


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by