Formaţia Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, deşi a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de Juventus Torino, în manşa secundă a sferturilor competiţiei. Italienii au condus cu 3-0, astfel că ar fi putut să răstoarne situaţia din tur, când au pierdut cu 0-3, dar arbitrul partidei a acordat un penalti controversat in minutul 90+3 (vezi video). Gianluigi Buffon a fost eliminat pentru proteste, iar Ronaldo a executat si a inscris aducând calificarea pentru madrileni.

Ronaldo aduce calificareaFoto: Captura

Juventus a înscris prin Mandzukic ‘2, ’37 şi Matuidi ’61, potrivit news.ro.

Observator de arbitri la partida de la Madrid a fost Alexandru Deaconu. Meciul a fost arbitrat de englezul Michael Oliver.

Pentru Cristiano Ronaldo a fost meciul 150 în Liga Campionilor şi al 15-lea gol din actuala ediţie a LC.

Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Vallejo, Marcelo – Modric (Kovacic ’75), Casemiro (Vasquez ’46), Kroos – Isco, Ronaldo, Bale (Asensio ’46). Antrenor: Zinedine Zidane

Juventus Torino: Buffon – De Sciglio (Lichtsteiner ’17), Benatia, Chiellini, Alex Sandro – Pjanic, Khedira, Matuidi – Douglas Costa, Higuain (Szczesny ‘90+6) , Mandzukic. Antrenor: Massimiliano Allegri

Tragerea la sorţi a semifinalelor Ligii Campionilor va avea loc vineri, de la ora 14.00.

Buffon este eliminat

Buffon este eliminat

Foto: Telekom Sport

Buffon și-a ieșit din minți după eliminarea din Ligă: "Dacă ai cinismul de a da așa un penalty în minutul 93, atunci nu ești om, ești animal! Ai un tomberon în loc de suflet" (Gazeta Sporturilor)

Adrian Porumboiu: "Nu se dă niciodată penalty la această fază! Trebuie să fie clar, ca lumina zilei, ca să dai penalty. Atacantul Realului s-a aruncat înainte să fie atins. După s-a repezit să dea cartonaş roşu... Nu e posibil să faci aşa ceva, la nivelul ăsta. (Telekom Sport si ProSport)

Cristi Balaj: "Decizia de penalty trebuie acordată! Atacantul e în faţa porţii, iar în momentul în care doreşte să lovească mingea este dezechilibrat de apărător, care vine în viteză, astfel că decizia corectă este lovitură de pedeapsă. Este o nelgijenţă, cea mai simplă formă de fault. (Telekom Sport si ProSport)

Bayern Munchen a remizat cu FC Sevilla, scor 0-0, şi s-a calificat în semifinalele LC

Formaţia Bayern Munchen a remizat, miercuri seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa FC Sevilla, în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. În tur, scorul a fost 2-1 pentru Bayern, astfel că bavarezii s-au calificat în semifinalele competiţiei, potrivit news.ro.

În minutul 90+3, de la FC Sevilla a fost eliminat Correa.

Cele două echipe au evoluat în următoarele formule:

Bayern Munchen: Ulreich - Kimmich, Boateng, Hummels, Rafinha (Sule ’87) - Javi Martínez - Müller, James, Robben, Ribery (Alcantara ’71) – Lewandowski (Wagner ’77). Antrenor: Jupp Heynckes

FC Sevilla: Soria - Navas, Mercado, Lenglet, Escudero - Nzonzi, Banega – Sarabia (Ramirez ’70), Vázquez (Nolito ’81), Correa - Ben Yedder (Muriel ’65). Antrenor: Vincenzo Montella