Mijlocaşul Constantin Budescu s-a aratat extrem de nemulţumit de faptul că antrenorul Nicolae Dică a fost schimbat la pauza meciului cu CSU Craiova. "Mă simt nerespectat, m-am simţit folosit", a spus Budescu, potrivit news.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Eu nu am păţit nimic, nu ştiu (n.r. - de ce m-au schimbat). Nu am apucat să vorbim, probabil e o decizie tactică. Normal că sunt supărat, mă simt un pic nerespectat, dar asta e. În această seară m-am simţit un pic folosit, ca să zic aşa. Cât s-a făcut treaba cu mine... Apoi m-au scos la pauză, nu am înţeles de ce. Nu cred că este normal şi cred că jucătorii merită respect, pentru că sunt jucători care au 30 de ani, au experienţă şi nu trebuie schimbaţi la pauză. Probabil o să vorbesc mâine. Nu am avut nervi. Nu mi se pare normal ce s-a întâmplat în această seară. Este alegerea lor. Eu am încercat să-mi fac treaba pe teren. Acum, că mi-am făcut-o bine sau rău, e treaba lor să se uite. Nu am de ce să mă feresc şi probabil o să le spun şi lor. Le-am spus că nu este normal să se întâmple, acum că ei au ales să facă din nou lucrul ăsta, mă simt un pic, aşa, frustrat. Dacă ei cred că aşa este normal să se întâmple cu jucătorii... Nici măcar (n.r. - nu mi-au spus motivul schimbării). Nu am înţeles schimbarea orcium, asta e, nu mai contează, important este că am câştigat", a declarat Budescu.

În replică, Dică a afirmat la Digi Sport că l-a schimbat la pauză pentru că nu făcea bine faza defenisvă: "De multe ori, Budi nu reuşea să coboare cu mijlocaşii centrali. Trebuia ca unul dintre mijlocaşii noştri centrali să meargă mai sus, să devenimun 4-3-3, pe faza defensivă. L-am schimbat pe Budi pentru a-l băga pe Tănase, care face faza defensivă mult mai bine. Eram în avantaj, am vorbit cu Budi înainte de acest joc, pentru că are o problemă la genunchi. I-am spus lui Budi să dea totul 45-50 de minute, să avem avantaj, apoi îl voi schimba pentru că mai avem nevoie de el in alte meciuri, e un jucător important pentru noi. Aşa am discutat cu el înainte o să discut şi mâine, nu i-am spus şi la pauză, pentru că nu am mai avut timp."

FCSB a învins, luni, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (1-0), pe CSU Craiova, în ultimul meci al etapei a IV-a a play-off-ului Ligii I.

În urma acestui succes, FCSB se distanţează la două puncte în fruntea clasamentului, faţă de ocupanta locului secund, CFR Cluj, care a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu Astra Giurgiu. Au marcat: Momcilovici '6, Florin Tănase '51 (p)