CFR Cluj a pierdut puncte importante în lupta pentru titlul din Liga 1, după ce a terminat la egalitate partida de pe teren propriu cu Astra Giurgiu, scor 1-1 (etapa a patra din play-off). Echipa lui Dan Petrescu a condus până în minutul 80, dar s-a ales în cele din urmă doar cu un punct.

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR ClujFoto: cfr1907.ro

Vinicius a deschis scorul pentru CFR Cluj, în minutul 54, iar Polczak a egalat pentru oaspeţi, în minutul 81.

În minutul 90+1, de la Astra a fost eliminat Radunovic, pentru cumul de cartonaşe.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a acumulat 36 de puncte și a urcat provizoriu pe prima poziție a clasamentului în Liga 1. Locul doi este ocupat de FCSB (35 de puncte), care o va întâlni luni pe CS U Craiova (locul trei, 31 de puncte).

În primele patru etape din play-off, CFR Cluj are o singură victorie (2-1 cu CSM Poli Iași) și trei rezultate de egalitate (1-1 cu FCSB, 0-0 cu CS U Craiova și 1-1 cu Astra).

Ce au spus cei doi antrenori:

"O singură ocazie a avut Astra, la fel ca Poli Iaşi, şi a înscris. Prima repriză a fost foarte slabă, iar Astra bine organizată. Ne-a fost greu. A trebuit să schimb ceva la pauză. Puteam să facem 1-0, puteam să facem 2-0 şi se închidea meciul. E ciudat că luăm goluri la faze fixe mai ales că pregătim foarte bine fazele fixe. Jucătorii sunt foarte dezamăgiţi dar se întâmplă să ai şi meciuri în care adversarul are un şut pe poartă şi înscrie. Sunt supărat că am luat gol la fază fixă", a spus Dan Petrescu la Digi Sport.

"Am venit la Cluj să câştig. O dovadă este faptul că am avut cinci jucători de atac. Numai că exprimarea noastră nu a fost aşa cum trebuia. În prima repriză nu am reuşit să facem prea mult pe contraatac, dar ne-am apărat bine. În prima repriză ne-am speriat de joc şi am uitat ce trebuia să facem. În repriza a doua am arătat puţin mai bine. Se putea termina şi mai bine. Le-am dat încredere jucătorilor să joace, să nu le fie frică, şi în a doua repriză s-a văzut. Am dominat în ultimele 15 minute", a spusGheorghe Mulţescu la Digi Sport.

Au evoluat echipele:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Boli, Vinicius, Camora – Djokovic (Omrani ’46), Hoban (Costache ’84) – Deac, Culio, Ioniţă (Mailat ’86) – Ţucudean. Antrenor: Dan Petrescu

Astra Giurgiu: Iliev – Belu, Polczak, Erico, Radunovic – Dandea – Stan (Bejan '87), Mrzjlak (Moise ’46), Seto, Balaure – Abang. Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Cartonaşe galbene: / Radunovic ’75, '90+1, Erico ’78, Belu ‘84

Cartonaş roşu: Radunovic '90+1

Arbitri: Radu Petrescu – Adrian Ghinguleac, Mircea Mihail Grigoriu – Mihai Florin Marcu

Observatori: Marian Bucurescu, Nicolae Grigorescu.

Se va disputa luni:

FCSB - CS U Craiova/ de la ora 20:45

Clasament play-off:

Sursa foto: soccerstand.com