Saint-Etienne a fost la câteva secunde distanță de o victorie în fața liderului PSG, pe "Stade Geoffroy-Guichard", într-un meci din etapa a XXXII-a din Ligue 1, după ce a deschis scorul în minutul 17. Rămasă în inferioritate numerică pe finalul primei reprize, PSG n-a mai avut puterea să revină, dar a fost salvată în prelungiri de un autogol al gazdelor.

HotNews.roFoto: Hotnews

Fără eşec în ultimele 10 partide disputate, Saint-Etienne a deschis scorul încă din minutul 17, prin Cabella. Elevii lui Jean-Louis Gasset au avut ocazia să se desprindă la 2-0, însă același Cabella a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 31.

Parizienii au rămas în 10 oameni din minutul 41, când Kimpembe a văzut al doilea galben și a fost eliminat.

Intrat pe teren în minutul 68, Edinson Cavani a irosit o ocazie uriașă pentru PSG în minutul 76. Aflat complet liber în fața porții, uruguayanul a trimis pe lângă și a ratat șansa egalării.

Până la urmă, norocul a fost de partea parizienilor și au reușit să plece neinvinsi de pe "Stade Geoffroy-Guichard". În minutul 90+1, Debuchy şi-a trimis mingea în propria poartă, iar scorul final a fost 1-1.

PSG este lider în Ligue 1, cu 84 de puncte, la 17 lungimi față de următoarea clasată, AS Monaco. După 32 de etape disputate, PSG are 27 de victorii, 3 remize și două înfrângeri. Saint-Etienne se găsește pe locul 9, cu 43 de puncte.

Rezumatul meciului Saint-Etienne vs PSG.

Clasament:

1. PSG 84 (+ un joc)

2. Monaco 67

3. Marseille 62

4. Lyon 60

5. Rennes 46 etc.