Să pierzi cu 3-0 manșa tur nu este prea plăcut pentru nimeni, însă Pep Guardiola cred într-o ”remontada”. Liverpool a câștigat categoric meciul cu Manchester City, însă ambii antrenori (n.r. Guardiola și Klopp) sunt de acord că nimic nu este încă jucat.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

VIDEO Liverpool - Manchester City 3-0/ Trupa lui Guardiola, surclasată de cormorani

Ce spune Guardiola - Cuvinte care să le ridice moralul jucătorilor săi

”Cred mult în echipa mea, băieții mi-au demonstrat destule lucruri bune în timpul meciului. Mai avem 90 de minute la dispoziție și vom face tot posibilul pentru a încerca să întoarcem rezultatul din tur. Din păcate nu am reușit să marcăm și asta dă peste cap multe calcule.

Trebuie să acceptăm faptul că Liverpool a fost mai precisă astăzi. Vreau să văd cum vor reacționa jucătorii mei la partida retur. Acum suntem cu gândul doar la disputa cu Manchester United din campionat. Avem 3 zile la dispoziție ca să ne revenim.

În fotbal s-au văzut multe minuni. Jucăm acasă, cu publicul nostru, în fața familiilor noastre. Rezultatul nu este bun deloc (n.r. de pe Anfield), însă trebuie să ne descurcăm cu ceea ce avem la îndemână” - Pep Guardiola, manager Manchester City.

Klopp avertizează ca nimic nu este deja jucat

”A fost într-adevăr o seară excelentă. Am jucat aproape perfect preț de 45 de minute, cu trei goluri extraordinare. Mi-aș fi dorit ca după pauză să văd mai mult fotbal, sper că e clar, însă rezultatul e mai important. E mai bine decât să avem trei goluri de recuperat.

Nu e încă totul terminat. Am bătut cea mai valoroasă echipă din lume, e ceva rar, pentru că e chiar tare, o frumoasă performanță, dar nimeni nu a dansat în vestiar. Sărbătoarea, la momentul ei, nu cu patru săptămâni înainte. Nu vreau să fac comparații, nu mă interesează să fiu mai bun ca Manchester City, ci să joc în semifinale. 3-0 înseamnă mai mult ca 1-0 sau 2-0, dar nimic nu e decis" - Jurgen Klopp, manager Liverpool.

Partida retur va avea loc în data de 10 aprilie, pe ”Etihad Stadium” din Manchester.