​Clubul Astra Giurgiu anunţă rezilierea contractului cu antrenorul Edward Iordănescu, după înfrângerea suferită, duminică, pe teren propriu, cu 2-0, în faţa echipei FC Viitorul, în etapa a III-a a play-off-ului Ligii I, transmite News.ro.

Edi IordanescuFoto: afcastragiurgiu.ro

"În urma unei analize a situaţiei actuale, AFC Astra Giurgiu şi antrenorul Edward Iordănescu au decis astăzi rezilierea de comun acord a angajamentului pe care tehnicianul îl avea cu clubul nostru", anunţă Astra.

Patronul clubului din Giurgiu, Ioan Niculae, i-a reproşat, după meciul de duminică, antrenorului Iordănescu faptul că nu se consultă cu nimeni.

"Domnul Edi Iordănescu nu este în pericol, pe el nu îl dă nimeni afară. Se dă singur afară că nu vorbeşte cu nimeni, nici măcar cu antrenorii lui secunzi. Este singurul antrenor pe care l-am avut de-a lungul anilor care nu se consultă cu nimeni. De fiecare dată susţine că răspunderea e a lui. Să-mi explice şi mie cum răspunde de meciul de astăzi" a spus Niculae, potrivit digisport.ro.

După trei etape din play-off, Astra Giurgiu este pe locul 5, cu 22 de puncte, la 13 puncte de echipele din frunte, FCSB şi CFR Cluj.