Derby-ul dintre CSA Steaua Bucureşti şi Academia Rapid, din etapa a XXIII-a a Ligii a IV-a a Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti, se va disputa la 14 aprilie, de la ora 20:00, pe Arena Naţională din Capitală, potrivit unui comunicat postat pe site-ul clubului militar.

Arena NationalaFoto: Hotnews

''În urma reanalizării arenelor de fotbal din Bucureşti, a solicitării echipei şi staff-ului tehnic de a avea fanii alături de ei şi, nu în ultimul rând, al interesului suporterilor stelişti şi rapidişti pentru un eveniment sportiv major, conducerea Clubului Sportiv al Armatei 'Steaua' a decis ca meciul dintre Steaua Bucureşti şi Academia Rapid să se dispute pe 'Arena Naţională'. Confruntarea va avea loc sâmbătă, 14 aprilie, începând cu ora 20,00'', se arată pe site-ul csasteaua.ro.

Steaua București se află în acest moment pe a doua poziție în clasament, cu 42 de puncte acumulate în 16 meciuri jucate, cu un meci mai puțin decât echipa Academia Rapid, care ocupă prima poziție cu 44 de puncte.

În partida tur, confruntarea celor două rivale s-a încheiat cu o remiză, scorul final fiind 1-1, la capătul unui joc extrem de disputat.