Antrenorul Cosmin Olăroiu a fost numit la conducerea tehnică a echipei chineze Jiangsu Suning, în locul italianului Fabio Capello, care şi-a reziliat contractul cu gruparea din Nanjing, informează eurosport.com, potrivit News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

În vârstă de 48 de ani, Olăroiu a antrenat ultima dată în Emiratele Arabe Unite, pe Al-Ahli Dubai. Fostul tehnician al Stelei a pregătiti în ultimii ani mai multe chipe din Zona Gofului, între care Al-Hilal Riadh, Al Ain Abu Dhabi, dar şi naţionala Arabiei Saudite, la Cupa Asiei pe naţiuni din 2015.

Capello, în vârstă de 71 de ani, semnase vara trecută un contract pe 18 luni cu Jiangsu FC, pentru suma de zece milioane de euro, cu obiectivul de a redresa o echipă aflată în zona retrogradării.

Sezonul trecut, Jiangsu Suning a terminat pe locul 12 din 16 echipe, iar după trei etape din actuala ediţie de campionat se află pe aceeaşi poziţie, cu trei puncte. În lotul formaţiei chineze se află fostul mijlocaş brazilian al echipei Chelsea, Ramires, şi atacantul brazilian Alex Teixeira, care a evoluat la Şahtior Doneţk, pe vrea când era antrenată de Mircea Lucescu.

Jiangsu Suning a mai fost antrenată de un român, din vara anului 2015 până în cea a anului 2016. Dan Petrescu a câştigat Cupa Chinei cu formaţia din Nanjing.