Antoine Griezmann (27 de ani), atacantul lui Atletico Madrid, este dorit insistent pe "Camp Nou", iar primele discuții între reprezentanții celor două cluburi pentru transferul francezului vor avea loc în următoarele zile, anunță presa internațională. Barcelona este dispusă să plătească mai mult decât clauza de reziliere de 100 de milioane de euro a lui Griezmann, pentru a se asigura că tranzacția va fi realizată rapid și fără probleme.

HotNews.roFoto: Hotnews

Viitorul lui Griezmann a fost subiectul multor discuții în ultimele perioade de transferuri, francezul anunțând încă din vara anului trecut că vrea să părăsească echipa pregătită de Diego Simeone, însă dorința sa nu s-a concretizat deoarece Atletico a primit o interdicție de transfer.

Manchester United a fost considerată mult timp formația favorită să obțină semnătura atacantului francez, dar se pare că Barcelona este hotărâtă să îl transfere cât mai repede posibil pe golgheterul lui Atletico Madrid.

Oficialii clubului blaugrana se vor întâlni în această săptămână cu reprezentații de la Atletico pentru a stabili termenii contractului, catalanii fiind dornici să finalizeze negocierile înainte de începerea Cupei Mondiale din Rusia.

În actualul sezon, Griezmann a evoluat în 38 de partide pentru Atletico Madrid, a înscris 23 de goluri și a dat 13 pase decisive.

În vârstă de 27 ani, atacantul francez a fost transferat la Atletico în 2014, de la Real Sociedad, pentru 30 de milioane de euro. În toată perioada petrecută la Atletico, Griezmann a reușit 106 goluri și 38 de pase decisive.

În vara anului trecut, Griezmann și-a prelungit contractul cu echipa de pe "Wanda Metropolitano" până în 2022.

Antoine Griezmann are 49 de apariții în tricoul naționalei Franței, pentru care a înscris 19 goluri.