​FC Viitorul a anunţat, prin intermediul unui comunicat oficial postat pe site-ul clubului, transferul definitiv al lui Aurelian Chiţu (27 de ani) la Daejeon Citizen, echipă din a doua ligă sud-coreeană.

Aurelian ChituFoto: fcviitorul.ro

"Atacantul în vârstă de 27 de ani, pe care i-a împlinit chiar astăzi, 25 martie, a evoluat în cariera sa în peste 200 de partide pentru FC Viitorul, reușind să înscrie pentru formația constănțeană 58 de goluri.

Campion al României în sezonul trecut cu FC Viitorul, Aurelian Chițu reușise să înscrie în acest campionat 5 goluri. FC Viitorul îi mulțumește pentru evoluțiile în tricoul negru-albastru și îi urează mult succes în continuare !", se arată pe site-ul echipei FC Viitorul.

În 30 de meciuri disputate în acest sezon în toate competițiile, Chițu a reușit să înscrie 5 goluri pentru Viitorul și să dea două pase decisive. Cotat la 1,2 milioane de euro de către site-ul Transfermarkt.de, Aurelian Chiţu are două apariții în tricoul echipei naționale a României.

Chițu evolua la Viitorul din 2015, când a revenit la echipă după doi ani petrecuţi la Valenciennes, PAS Giannina şi Astra Giurgiu. Chiţu a mai jucat la clubul constănțean în perioada 2009 şi 2013.

Potrivit gsp.ro, Chiţu a semnat pe două sezoane cu formaţia care ocupă locul 6 în liga a doua din Coreea de Sud.