Santi, fiul în vârstă de cinci ani al fostului portar al naţionalei Spaniei Santiago Canizares, a decedat din cauza unei afecţiuni grave, cu care s-a luptat aproape un an, informează El Pais, conform News.ro.

Santiago CanizaresFoto: captura el pais

"Fiul meu Santi a murit. Cred că ar trebui să fiu eu cel care vă spune, cu recunoştinţă pentru toate dovezile de sprijin şi afecţiune pe care le-am primit de la voi. El a plecat înconjurat de pace şi şi-a înţeles misiunea în aceşti cinci ani în care ne-a fost alături", a scrsi Canizares, pe Twitter.

Santi era unul dintre tripleţii lui Canizares şi unul dintre cei patru copii pe care acesta îi are cu a doua soţie, Mayte Garcia.

"Dragostea mea, viaţa mea, îngerul meu, îţi mulţumesc pentru tot ce m-ai învăţat şi pentru pacea pe care mi-ai lăsat-o. Voi respira şi voi trăi pentru tine. Mereu cu mine. Te iubesc", a scris mama băiatului, pe reţelele de socializare.

În vârstă de 48 de ani, Canizares a fost unul dintre cei mai buni portari la finalul anilor 90 şi la începutul acestui secol. El a evoluat pentru Real Madrid şi Celta Vigo, înainte de a ajunge la FC Valencia, unde şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei. Canziares are 46 de selecţii în naţională.