Formatia FC Barcelona s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a invins, miercuri seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Chelsea Londra, in mansa secunda a optimilor competitiei, potrivit news.ro.

Lionel MessiFoto: fcbarcelona.com

In tur, scorul a fost 1-1.

Golurile au fost marcate de Messi '3 si '63 si Dembele '20, dintr-o pasa de la argentinian.

Pentru Messi, reusitele de miercuri au fost golurile sale 99 si 100 in Liga Campionilor.

Cele doua echipe au evoluat in urmatoarele formule:

FC Barcelona: Ter Stegen - Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Alba - Dembele (Vidal '67), Rakitic, Busquets (Gomes '61), Iniesta (Paulinho '56) - Messi, Suarez. Antrenor: Ernesto Valverde

Chelsea: Courtois - Azpilicueta, Christensen, Rudiger - Moses (Zappacosta '67), Fabregas, Kante, Alonso - Willian, Giroud (Morata '67), Hazard (Rodriguez '82). Antrenor: Antonio Conte.

In sferturile de finala ale Ligii Campionilor s-au mai calificat Liverpool, Manchester City, Bayern Munchen, Juventus Torino, AS Roma, Real Madrid si FC Sevilla.

Tragerea la sorti a acestei faze va avea loc vineri.

Bayern Munchen s-a calificat, miercuri seara, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a dispus de Besiktas cu scorul de 3-1, la Istanbul, in mansa secunda a optimilor de finala, potrivit news.ro.

Bayern, care se impusese in tur cu 5-0, a castigat pe malul Bosforului prin golurile marcate de Thiago Alcantara (18), Gokhan Gonul (46, autogol) si Sandro Wagner (84), respectiv Vagner Love (59).

Aceasta a fost a 11-a victorie consecutiva in competitie pentru antrenorul Jupp Heynckes, care a condus-o pe Bayern la castigarea trofeului in 2013, inainte de se retrage din activitate si a reveni in acest sezon.