Vicepremierul Paul Stanescu a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca exista posibilitatea ca stadionul Dinamo sa nu fie finalizat pana la inceperea Euro 2020, subliniind ca exista variante care pot inlocui aceasta arena, transmite News.ro.

Stadionul DinamoFoto: Agerpres

"Noi suntem convisi ca proiectul poate fi gata, la Dinamo exista posibilitatea ca stadionul sa nu fie finalizat pana la inceperea Euro 2020. Sunt insa situatii de avarie. Avem stadioane care il pot inlocui. La Ploiesti, Giurgiu, Mogosoaia si Voluntari. Noi ne-am dori ca toate cele patru stadioane sa fie gata la timp, dar exista aceasta posibiltate ca Dinamo sa nu fie gata. Vom gasi alte solutii. Noi ne dorim sa fie finalizat si Dinamo cat mai repede, ar aduce bucurii suporterilor", a declarat Stanescu.

Manuela Patrascoiu, presedintele Consiliului de Administratie al Companiei Nationale de Investitii, a prezentat stadiul celor trei stadioane ce urmeaza sa fie reabilitate, Steaua fiind singurul care urmeaza sa fie demolat si reconstrustruit, arenele din Giulestei si Arcul de Triumf urmand sa fie partial demolate si reabilitate.

In ceea ce priveste noul stadion din Soseaua Stefan cel Mare, Patrascoiu a precizat ca acesta va fi amplasat pe locul velodromului.

Proiectele celor trei stadioane, Steaua Rapid si Arcul de Triumf, au fost prezentate cu poze si machete.