Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, vineri seara, ca echipa CFR Cluj a fost dezavantajata de arbitraj la meciul cu CSM Poli Iasi, apreciind ca jucatorii sai au "fost facuti pilaf" de arbitrul Iulian Calin, relateaza news.ro.

"A fost un meci cu multa intensitate si emotie, asa cum vor fi toate. Nu imi convine ca sunt suspendat, dar daca analizati bine arbitrajul, veti vedea multe chestii ciudate. Azi am fost facuti pilaf acasa la noi. Sunt faze prea clare si decisive si toate impotriva noastra. Am avut doua penaltiuri cat casa, al lor este discutabil, bine ca am invins, altfel era viciere de rezultat. Pana acum nu ma temeam de arbitraj, dar de acum ma tem", a declarat Dan Petrescu la Digisport.

Formatia CFR Cluj a invins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa CSM Poli Iasi, in prima etapa a play-off-ului Ligii I, golul victoriei fiind marcat in minutul 90+3. In minutul 86, antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, a fost trimis in tribune pentru proteste.

Pentru CFR au marcat Tucudean (10) si Omrani (90+3), in timp ce pentru CSM Poli Iasi a inscris A. Cristea (84 - penalti)