Clubul Fiorentina a anuntat ca autopsia lui Davide Astori va avea loc marti, iar trupul neinsufletit al capitanului echipei din Serie A va fi depus miercuri la Centrul tehnic federal Coverciano. Inmormantarea va avea loc joi, transmite News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Fiorentina, alaturi de familia lui Davide Astori, anunta ca autopsia va avea loc maine, 6 martie. Davide va reveni la Florenta miercuri si trupul sau neinsufletit va fi depus la Centrul tehnic federal Coverciano, pentru a i se aduce un ultim omagiu capitanului", a precizat clubul din Florenta.

Gruparea a mentionat ca fotbalistul va fi inmormantat joi, slujba urmand sa aiba loc la basilica Santa Croce din Florenta, de la ora 10.00.

Davide Astori a incetat din viata in noaptea de sambata spre duminica, la varsta de 31 de ani, la Udine, unde se afla cu Fiorentina pentru un meci din Serie A.

Doliu in fotbalul din Italia: Davide Astori (31 de ani, capitanul Fiorentinei) a murit in somn - Toate meciurile de duminica din Serie A, amanate, inclusiv Milan vs Inter