Federatia Romana de Fotbal a anuntat miercuri, pe site-ul oficial, ca partida dintre CS U Craiova si Dinamo, din sferturile Cupei Romaniei, a fost amanata ca urmare a prelungirii codului portocaliu de temperaturi foarte scazute in judetul Dolj. Programata initial pentru joi (1 martie, ora 20:30), confruntarea se va disputa la o data ce va fi anuntata ulterior.

Zapada pe stadionul Ion OblemencoFoto: Facebook/ Universitatea Craiova

Meciul care ar fi trebuit sa aiba loc pe stadionul "Ion Oblemenco" este al doilea din sferturile de finala ale Cupei Romaniei amanat din cauza conditiilor meteorologice, dupa FC Botosani - CSM Politehnica Iasi, programat initial miercuri.

In aceasta faza a competitiei s-a jucat deja partida Gaz Metan Medias - AFC Astra. Mediesenii s-au impus cu 1-0 si s-au calificat in semifinale. Unicul gol al meciului a fost marcat de Rondon 27'.

Meciul AFC Hermannstadt vs FCSB se va disputa miercuri, de la ora 18:30, deoarece codul portocaliu emis de ANM nu a vizat judetul Sibiu.

Nu se vor juca nici partidele din prima etapa a play-off-ului/play-out-ului Ligii 1

In urma solicitarilor cluburilor, Liga de Profesionista de Fotbal si partenerii media au hotarat amanarea primei etape play off-out din cauza vremii nefavorabile, se arata pe site-ul lpf.ro.

Decizia Ligii Profesioniste de Fotbal:

  • In zilele in care era programata initial etapa I din play-off, respectiv perioada 03 - 05 martie 2018, nu se va mai disputa niciun joc. Toate jocurile etapei I din play-off vor fi disputate in locul etapei a 2-a, in aceeasi configuratie. Intregul calendar competitional al play-off-ului este devansat cu o etapa. Play-off-ul se va finaliza in weekendul 19-20 mai 2018, in loc de 12-13 mai cum fusese stabilit initial.
  • In zilele in care era programata initial etapa I din play-out, respectiv perioada 02 - 05 martie 2018, nu se va mai disputa niciun joc. Toate jocurile etapei I din play-out vor fi disputate in locul etapei a 2-a, in aceeasi configuratie. Calendarul competitional pana la etapa a IX-a inclusiv, este devansat cu o etapa. Etapa a 10-a a play-out-ului se va disputa in perioada 15 - 17 mai 2018, urmand ca restul etapelor ramase de disputat sa fie jucate conform programarii initiale.

Prima etapa din play-off: CFR Cluj - CSM Poli Iasi; FCSB - FC Viitorul si CS Universitatea Craiova - Astra Giurgiu.

Prima etapa din play-out: FC Botosani - Juventus; Dinamo - Gaz Metan; Chiajna - Sepsi; Voluntari - ACS Poli.