Barcelona a castigat prima mansa a semifinalelor Cupei Spaniei impotriva celor de la Valencia, insa victoria nu le asigura catalanilor locul in marea finala a competitiei. A fost doar 1-0 pentru echipa lui Valverde in partida de pe "Camp Nou", astfel ca finalista se va decide in returul de pe "Mestalla".

HotNews.roFoto: Hotnews

Rezumatul partidei Barcelona vs Valencia.

Unicul gol al partidei a fost inscris de Luis Suarez, dupa o centrare perfecta a lui Messi, in minutul 67.

Partida retur se va disputa la 8 februarie, pe "Mestalla", de la ora 22.30.

Barcelona este neinvinsa de cinci ani pe Camp Nou in Cupa Spaniei, de la semifinalele din 2013 (1-3 cu Real Madrid). De atunci, FC Barcelona a obtinut 19 victorii si o remiza (1-1 cu Atletico Madrid, in semifinalele editiei trecute a competitiei).

Barcelona a castigat ultimele trei editii ale Cupei Spaniei, ultima dupa ce a invins-o pe Deportivo Alaves, scor 3-1. Catalanii au in palmares 29 de Cupe ale Spaniei, un record. Daca se va califica si in acest an in ultimul act al competitiei, echipa de pe Camp Nou va bifa a cincea finala consecutiva in Cupa Spaniei.

In cealalta semifinala, disputata miercuri, Leganes si FC Sevilla au incheiat la egalitate, scor 1-1. Returul este programat la 7 februarie, la Sevilla.