Dupa ce a fost eliminata de Leganes in sferturile Cupei Spaniei, Real Madrid a reusit o victorie clara pe terenul Valenciei, scor 4-1, intr-un meci din etapa a XXI-a a campionatului Spaniei. Cristiano Ronaldo a stabilit scorul primei reprize, dupa ce a transformat doua lovituri de la 11 metri.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ronaldo a inscris in minutele 16 si 38, iar celelalte goluri ale "galacticilor"au fost semnate de Marcelo 84' si Toni Kroos 89'. Pentru Valencia a marcat Santi Mina, in minutul 58.

In La Liga, Real Madrid nu mai castigase o partida disputata in deplasare din luna octombrie a anului trecut, cand se impunea pe terenul celor de la Getafe, scor 2-1. Ultimul succes al madrilenilor pe "Mestalla" data din anul 2013, scor 3-2.

In urma acestei victorii, Real Madrid s-a apropiat la doua puncte de echipa de pe "Mestalla", ocupanta pozitiei a treia in clasament. "Galacticii" sunt la 16 puncte de rivala Barcelona, care are insa si un meci mai putin disputat.

Rezumatul partidei Valencia vs Real Madrid.

Clasament:

1. Barcelona 54 puncte

2. Atl. Madrid 43

3. Valencia 40 (+ un joc)

4. Real Madrid 38

5. Villarreal 34

6. Sevilla 32 etc.

Partidele Malaga - Girona si Villarreal - Real Sociedad au loc tot sambata, meciurile Leganes - Espanol, Atletico Madrid - Las Palmas, FC Sevilla - Getafe si FC Barcelona - Alaves sunt programate duminica, iar intalnirea Celta Vigo - Betis Sevilla se va disputa luni.