Real Madrid a ajuns la a treia partida consecutiva fara victorie, dupa ce a pierdut meciul disputat sambata, pe teren propriu, impotriva lui Villarreal, scor 0-1 (etapa a XIX-a din La Liga). "Submarinul galben" a dat lovitura pe contraatac, in minutul 87, iar echipa lui Zinedine Zidane ramane la 16 puncte de liderul Barcelona (catalanii au un meci mai putin disputat).

HotNews.roFoto: Hotnews

Villarreal a plecat cu toate punctele de pe "Santiago Bernabeu", gratie reusitei lui Pablo Fornals, din minutul 87. Spaniolul a trimis un lob superb peste Navas, dupa ce portarul "galacticilor" blocase initial sutul lui Enes Unal.

In finalul primei reprize, Cristiano Ronaldo a ratat incredibil din cativa metri, sutand in portarul lui Villarreal. Portughezul a cerut apoi o lovitura de la 11 metri, insa arbitrul a lasat jocul sa continue.

Real Madrid se afla la a treia partida consecutiva fara victorie, dupa 2-2 cu Celta Vigo (La Liga) si 2-2 cu Numancia (Cupa Spaniei).

Realul ramane pe locul patru in clasament, cu 32 de puncte, in timp ce Villarreal e pe pozitia a cincea, la un punct in spatele echipei lui Zidane.

Rezumatul meciului Real Madrid vs Villarreal.

Clasament:

1. Barcelona 48 puncte

2. Atl. Madrid 39

3. Valencia 37

4. Real Madrid 32

5. Villarreal 31 (+ un joc)

6. Sevilla 29 etc.

Tot sambata se mai joaca meciurile Eibar-Atletico Madrid si Deportivo La Coruna - Valencia, in timp ce partidele Levante-Celta Vigo, Alaves-FC Sevilla, Espanol-Athletic Bilbao si Real Sociedad-Barcelona se vor disputa duminica. Confruntarea Betis - Leganes este programata luni.