Manchester United a mai facut un pas gresit in Premier League, remizand cu Southampton pe Old Trafford, scor 0-0. Ghinioanele s-au tinut lant de echipa lui Jose Mourinho: Romelu Lukaku a ramas inert pe gazon dupa un duel la cap cu un adversar, iar Zlatan Ibrahimovic s-a accidentat din nou la genunchi si va lipsi o luna de pe teren.

Romelu Lukaku, accidentat in meciul cu SouthamptonFoto: manutd.com

In minutul 8, Romelu Lukaku s-a prabusit pe teren, dupa un duel aerian cu fundasul Hoedt. Belgianul a parasit terenul pe targa, cu o masca de oxigen pe fata, dupa ce a primit ingrijiri medicale timp de cinci minute. Rashford a intrat in locul sau in minutul 14.

La doar 43 de zile de la revenirea pe gazon, dupa ce a lipsit sapte luni din cauza unei accidentari, Zlatan Ibrahimovic s-a accidentat din nou si va sta pe banca cel putin o luna.

Zlatan Ibrahimovic a suferit o ruptura a ligamentelor incrucisate de la genunchi in partida cu Anderlecht Bruxelles, scor 2-1 dupa prelungiri, din mansa secunda a sferturilor de finala ale Europa League, din 20 aprilie. Suedezul a revenit pe teren la 18 noiembrie, intr-un meci cu Newcastle, insa nu e refacut complet.

"O problema uriasa. Are 37 de ani si o grava problema la genunchi", a spus Jose Mourinho.

Aflata la a treia remiza consecutiva in campionatul Angliei, trupa lui Jose Mourinho a coborat pe locul trei in clasament, la 14 puncte de liderul Manchester City.

Rezumatul partidei Manchester United vs Southampton.

S-au disputat sambata in Premier League (etapa a XXI-a):

Bournemouth - Everton 2-1

Chelsea - Stoke 5-0

Huddersfield - Burnley 0-0

Liverpool - Leicester 2-1

Newcastle - Brighton 0 -0

Watford - Swansea 1-2

Meciurile Crystal Palace vs Manchester City (ora 14.00) si West Brom vs Arsenal (18.30) sunt programate duminica.

Clasament:

1. Manchester City 58 puncte (- un joc)

2. Chelsea 45

3. Manchester United 44

4. Liverpool 41

5. Tottenham 37 (- un joc) etc.