Antrenorul Fatih Terim va pregati pentru a patra oara in cariera sa echipa de fotbal Galatasaray Istanbul, care poarta in prezent negocieri cu fostul selectioner al Turciei, pentru a-l inlocui la conducerea tehnica pe croatul Igor Tudor, demis recent din cauza rezultatelor nesatisfacatoare, a anuntat clubul turc pe site-ul sau oficial, potrivit Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Terim, in varsta de 64 ani, a mai antrenat-o pe Galatasaray in perioadele 1996-2000, 2002-2004 si 2011-2013, a cucerit in total sase titluri de campion nationale, doua Cupe si 4 Supercupe ale Turciei, precum si Cupa UEFA, in anul 2000, cand la echipa din Istanbul evoluau internationalii romani Gheorghe Hagi si Gheorghe Popescu.

El a avut, de asemenea, trei mandate de selectioner al Turciei, ultimul incheindu-l in vara acestui an, cand a fost nevoit sa renunte la functie dupa ce a fost implicat intr-o incaierare, fiind inlocuit cu romanul Mircea Lucescu.

Galatasaray, care are in palmares 20 de titluri de campioana a Turciei, ocupa in prezent locul 3 in clasament, dupa ce a suferit weekend-ul trecut a patra infrangere din acest sezon. La gruparea "Cim Bom" evolueaza in prezent fundasul roman Iasmin Latovlevici.