Bristol City, echipa aflata pe locul al treilea in liga a doua din Anglia, a furnizat surpriza serii in sferturile Cupei Ligii, eliminand-o din competitie pe Manchester United, detinatoarea trofeului. S-a incheiat 2-1 pentru Bristol, golul calificarii fiind inscris in al treilea minut al prelungirilor.

HotNews.roFoto: Hotnews

Din echipa lui Jose Mourinho nu au lipsit nume precum Pogba, Martial, Rashford sau Blind, insa Bristol a reusit sa le puna mari probleme si a deschis scorul in minutul 51, prin Bryan.

Zlatan Ibrahimovic, cu primul gol in 255 de zile, a restabilit egalitatea pe tabela in minutul 58, dar gazdele au dat lovitura in prelungirile partidei.

Smith a inscris in minutul 90+3 si a declansat nebunia pe Ashton Gate Stadium. Fanii au patruns pe gazon si au sarbatorit calificarea cu jucatorii de la Bristol.

Manchester United era detinatoarea trofeului Cupei Ligii Angliei, dupa ce s-a impus in finala editiei precedente, scor 3-2 cu Southampton. United a mai castigat Cupa Ligii Angliei in 1992, 2006, 2009 si 2010.

Rezumatul partidei Bristol vs Manchester United.

Vezi aici reactia fanilor lui Bristol dupa golul victoriei:

Tot miercuri, Chelsea a reusit calificarea in semifinale, dupa 2-1 cu Bournemouth.

Pentru Chelsea au marcat Willian (13') si Morata (90+1'), iar pentru Bournemouth a inscris Gosling (90').

Vezi aici rezumatul partidei Bournemouth vs Chelsea.

Program semifinale:

Manchester City vs Bristol City

Chelsea vs Arsenal