Tehnicianul Antonio Conte a declarat, luni, ca jucatorii echipei Chelsea vor trebui sa dea "120 la suta" in meciurile cu FC Barcelona, din optimile Ligii Campionilor, in timp ce Ernesto Valverde, antrenorul catalanilor, a apreciat ca "dubla" va fi dificila, dar atractiva, potrivit news.ro.

"Trebuie sa fim pregatiti. Este imposibil sa vezi un avantaj in faptul ca joci primul meci acasa. Cu FC Barcelona trebuie sa fii pregatit 120 la suta. Deocamdata prioritatea noastra este campionatul, sa ramanem cat mai sus si sa luptam locuri pentru Liga Campionilor. Cand va veni momentul ne vom gandi si la FC Barcelona", a declarat Conte.

Pentru Valverde, meciurile cu Chelsea vor fi complicate, dar atractive: "Este o tragere dura, am picat cu echipa campioana a Angliei. Dar vom aborda aceste meciuri cu entuziasm. Este o confruntare complicata, dar atragatoare pentru spectatori, pentru jucatori. Suntem entuziasti. Chelsea este o echipa solida, cu un joc tactic bine difinit", a spus Valverde.

Chelsea si FC Barcelona se vor intalni in optimile Ligii Campionilor, meciul tur fiind programat, marti, 20 februarie, iar returul are loc miercuri, 14 martie.