Antrenorul echipei Dacia Unirea Braila, Alin Panzaru, ii acuza pe jucatorii Costel Rosu si Gabriel Iosofache ca "au vandut meciurile echipei", el calificandu-i pe fotbalisti drept "blatisti ordinari", informeaza digisport.ro, potrivit News.ro.

Alin Panzaru, antrenor Dacia Unirea BrailaFoto: daciaunireabraila.ro

"Au fost jucatori care au avut tot felul de preocupari, orice altceva decat fotbal. Au fost unii care au inceput sa vanda meciurile, precum Rosu si Iosofache. Au fost niste blatisti ordinari, nenorociti. Au vandut meciuri in draci! Cei care au ramas nu s-au complacut, dar au acceptat astfel de jucatori langa ei, care le-au cerut sa joace la 1 pauza / 2 final. Din pacate, am aflat tarziu si jucatorii nu ne-au informat. O sa jucam cu sabia deasupra capului, dar trebuie sa aducem caractere, nu blatisti ordinari. S-au apucat de vandut meciuri, pentru ca n-au avut bani. Lumea nu e proasta si de aia ii injura. Rosu a fost vanzatorul echipei, nu un golgheter! Probabil ca meritam asta, din moment ce i-am acceptat aici", a spus Panzaru, dupa meciul pierdut de Dacia Unirea Braila in fata Stiintei Miroslava, scor 1-4, in etapa a XXI-a a ligii secunde.

Presedintele clubului, Auras Brasoveanu, a declarat ca ar vrea ca la nivelul Ligii a II-a sa se creioneze o lista cu jucatori asupra carora exista suspiciuni. "O declaratie a antrenorului pe care clubul o va sustine si o va detalia in momentul in care va fi nevoie. Avem declaratiile unor jucatori care au fost in situatia de a fi invitati sa participe la astfel de "jocuri". In momentul in care am avut certitudinea ca ceva este putred am luat masuri. La prima adunare in plenul ligii a doua mai multi colegi vrem sa propunem creionarea unei liste de jucatori asupra carora exista suspiciuni, astfel incat sa ramana in afara fenomenului", a afirmat Brasoveanu la Digi Sport.

Potrivit digisport.ro, Iosofache a jucat ultimul meci pentru Braila la 11 noiembrie, fiind schimbat la pauza. Atunci, Dacia Unirea a pierdut la Satu Mare cu 2-3, dupa ce a condus la pauza cu 2-1. In acel joc a evoluat si Rosu, care a fost chiar integralist. Din acel moment, cei doi nu au mai aparut in echipa Brailei.

Ce a spus Costel Rosu

"Blatistii l-au facut antrenor pe Panzaru. Nu-mi gasesc cuvintele! Nu este adevarat absolut nimic. Nu pot eu sa le propun blaturi jucatorilor!

Cat despre meciul de la Satu Mare (n.n. Braila a pierdut cu 2-3, dupa ce a condus cu 2-1, la pauza), eu am analizat meciul asta de 10 ori, cred. Cum poate sa fie un blat acolo? Eu am gresit doar o pasa. A dat gol conducatorul nostru, Sorin Frunza.

Nu avem bani sa pariem sume mari. Nu m-am bagat niciodata in astfel de chestii. Am auzit de asa ceva, auzi fel de fel de chestii chiar daca pierzi, chiar daca castigi", a spus fostul jucator al Brailei, indepartat de la echipa dupa meciul cu Olimpia, jucat pe 11 noiembrie.

"Eu nu am pariat niciodata. De cand am plecat de la echipa, am mai pus si eu un bilet la pariuri. La Targu Jiu, Braila a avut 3-0 si s-a terminat 3-3. Si nu au mai fost Rosu si Iosofache in teren.

O sa consult un avocat, sa vad ce se poate face. Trebuie sa apelez acum si la Justitie. Colegii mei o sa raspunda pentru acuzatiile lor. Mergem pana la capat cu toata lumea. Vreau sa clarific situatia asta, pentru ca as vrea sa mai joc fotbal", este dorinta fotbalistului, potrivit Digi Sport.