Real Madrid a facut spectacol in derby-ul etapei a XV-a din La Liga, invingand-o fara drept de apel pe Sevilla, scor 5-0. "Galacticii" s-au dezlantuit in prima repriza si au inscris de cinci ori in poarta aparata de Sergio Rico. In ziua in care le-a prezentat fanilor de pe "Santiago Bernabeu" al cincilea "Balon de Aur" din cariera, Cristiano Ronaldo si-a trecut in cont si o "dubla".

HotNews.roFoto: Hotnews

Vezi aici rezumatul partidei Real Madrid vs Sevilla.

Golurile victoriei au fost inscrise de Nacho '3, Ronaldo '23, '31 (penalty), Kroos '39, si Hakimi '42.

In urma acestui rezultat, Real Madrid a urcat pe locul trei in clasament si s-a apropiat la cinci puncte de liderul Barcelona. Catalanii au insa si un joc mai putin disputat, urmand sa o intalneasca duminica pe Villarreal.

Tot sambata, Getafe a incheiat la egalitate partida de pe teren prorpiu cu Eibar, scor 0-0. Jordan a ratat un penalty pentru oaspeti in minutul 54.

Clasament:

1. Barcelona 36

2. Valencia 31

3. Real Madrid 31 (+ un joc)

4. Atletico Madrid 30

5. Sevilla 28 (+ un joc)

6. Villarreal 21 etc.

Sambata se vor mai disputa meciurile Deportivo La Coruna - Leganes si Valencia - Celta Vigo, iar duminica vor avea loc partidele Real Sociedad - Malaga, Betis Sevilla - Atletico Madrid, Levante - Athletic Club si Villarreal - FC Barcelona. Luni este programat ultimul meci al etapei, Espanyol - Girona.