Antrenorul echipei Antwerp, Ladislau Boloni, a lansat un atac fara menajamente la adresa fostului sau elev Sa Pinto, acum tehnician al formatiei Standard Liege, la care evolueaza si mijlocasul Razvan Marin, conform News.ro.

Ladislau Boloni Foto: AGERPRES

Conflictul a aparut dupa meciul direct de duminica, de la Liege. Antwerp a incheiat la egalitate, scor 1-1, partida cu Standard Liege, la care Razvan Marin a fost pe teren 90 d eminute, in etapa a XVII-a a campionatului Belgiei. Pentru Royal Antwerp a marcat Hairemans (72-penalti), in timp ce pentru Standard a punctat Orlando Sa, in minutul 45+1. Orlando Sa a ratat un penalti in minutul 90+1.

Potrivit dhnet.be, Boloni s-a "dezlantuit" la adresa lui Sa Pinto intr-o emisiune televizata, dupa ce portulghezul a afirmat ca, daca echipa sa a facut totul pentru a castiga partida, adversarul nu a facut nimic pentru a se impune. Antrenorul roman a ironizat afirmatiile lui Sa Pinto: "Eu respect ce a spus, dar nu sunt de acord cu el. La nivel de statistici, echipa care nu joaca fotbal, adica noi, Antwerp, a marcat 19 sau 20 de goluri, iar Standard 17. Eu recunosc ca sunt extraordinari, sunt foarte buni si noi suntem rai."

Apoi, Boloni s-a referit si la caracaterul lui Sa Pinto, pe care l-a antrenat cand a fost la Sporting Lisabona (2001-2003).

"Nu vreau sa fac glume aici si voi fi un pic rautacios. Presedintele meu de la Sporting mi-a spus la finalul campionatului: Si asta nu pentru ca era un jucator rau, ci pentru ca are un caracter conflictual. Stiti care e diferenta dintre bunul Dumnezeu si Sa Pinto? Bunul Dumnezeu nu vrea sa fie Sa Pinto. Este un antrenor bun, dar cauta mereu conflictele", a spus Boloni.

In 2001/2002, Sportibg Lisabona, cu Boloni pe banca, a castigat atat campionatul, cat si Cupa Portugaliei.