Antrenorul echipei Kayserispor, Marius Sumudica, si fundasul Cristian Sapunaru au fost atacati de adversari, luni seara, pe coridorul care duce spre vestiare, dupa meciul din deplasare cu Alanaspor, pierdut de gazde din cauza unui gol marcat in minutul 90+3, relateaza sondakika.com, citat de news.ro.

Marius Sumudica, antrenor KayserisporFoto: Captura YouTube

Sumudica a fost ranit usor la nas. Potrivit cotidianului Hurriyet, presedintele clubului Kayserispor, Erol Bedir, a declarat ca in urma violentelor traducatorul Yunus Akbulut a ajuns la spital.

De asemenea, printre cei loviti s-a numarat si fotbalistul Deniz Turuc.

"Antrenorul portarilor de la Alanyaspor ne-a atacat echipa, iar antrenorului nostru ii sangereaza nasul. Traducatorul a fost dus la spital. M-am intors din drum, acum sunt in vestiar. Lui Sumudica ii sangera nasul, m-am dus repede la el ca sa il consolez. As fi vrut sa pierdem meciul, dar sa nu se intample astfel de lucruri. Nu am reusit sa iau legatura cu conducatorii de la Alanyaspor. Nu am asistat la incidente, astfel ca nu vreau sa exagerez ce s-a intamplat. Din cate am inteles Deniz a fost lovit cu piciorul in piept", a explicat Bedir.

Kayserispor, echipa antrenata de Marius Sumudica, a invins, luni, in deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Alanyaspor, in etapa a XIV-a a campionatului turc de fotbal.

Golurile echipei Kayserispor au fost marcate Vural (21) si Bulut (90+3), iar pentru Alanyaspor a inscris Alkilic (62).

La formatia lui Sumudica, Cristian Sapunaru si portarul Silviu Lung jr. au jucat tot meciul.