Portarul Alberto Brignoli a reusit sa marcheze golul egalizator al echipei Benevento in meciul cu AC Milan, scor 2-2, in minutul 90+5. El a adus primul punct pentru echipa lui George Puscas in Serie A si a subliniat ca la faza golului "s-a aruncat ca un portar, nu ca un atacant", informeaza goal.com, potrivit News.ro.

Portarul Alberto Brignoli a marcat un gol pentru BeneventoFoto: beneventocalcio.club

"De pe banca am auzit: sari, sari: era 2-1 pentru AC Milan si nu mai aveam nimic de pierdut. ram condusi cu 2-1 si nu mai era nimic de pierdut. Am inchis ochii si am sarit. M-am aruncat ca un portar, nu ca un atacant. Sunt fericit, nu doar pentru mine, ci pentru toata lumea. Am pierdut multe meciuri nemeritat in minutul 90. Macar o data s-a intors totul in favoarea noastra, dupa trei luni de mari sacrificii", a declarat Brignoli.

Formatia Benevento a remizat, duminica, pe teren propriu, scor 2-2, cu AC Milan, intr-un meci din etapa a XV-a a campionatului Italiei, in care George Puscas a marcat un gol.

Puscas, integralist la gazde, a inscris in minutul 50. Al doilea gol al echipei Benevento a fost marcat de Brignoli '90+5, iar pentru Milan au inscris Bonaventura '38 si Kalinic '57.

In minutul 75, de la AC Milan a fost eliminat Romagnoli.

Benevento a reusit sa obtina primul punct in Serie A.

Ce a spus Gennaro Gattuso, antrenorul lui AC Milan:

"Cu siguranta arde, doare. Nu m-as astepta niciodata la un gol primit de la un portar, in minutul 95. Era mai bine sa fiu injunghiat, decat sa primesc acest gol din partea unui portar. Era mult mai ok si mai putin dureros. Asta este, n-avem ce sa facem acum, trebuie sa privim catre viitor. Suntem Milan si ar trebui sa fim mai buni, pentru ca nu este deloc destul", a declarat Gennaro Gattuso, la finalul meciului, potrivit Sky Sports, citat de Digi Sport.

"Jucatorii au dat totul, am primit un gol ciudat si asta simbolizeaza norocul pe care il avem. Vreau sa le multumesc jucatorilor pentru ca si-au aratat dorinta si devotamentul. Vom lucra pentru imbunatatirea pregatirii fizice si a mentalitatii, dar astazi nu imi pot acuza jucatorii", a mai spus antrenorul lui AC Milan.

Rezumatul partidei Benevento vs AC Milan: