Mijlocasul nord-irlandez Oliver Norwood a declarat, duminica seara, ca nu va uita multi ani penaltiul acordat de Ovidiu Hategan la meciul cu Elvetia, de la Belfast, in contextul in care nationala tarii sale a ratat calificarea la Cupa Mondiala din 2018, informeazaNews.ro.

Ovidiu Hategan, la meciul Irlanda de Nord - ElvetiaFoto: Captura YouTube

Irlanda de Nord a remizat cu Elvetia, scor 0-0, duminica, la Basel, dar elvetienii s-au calificat datorita golului din turul barajului, marcat de Rodriguez dupa un penalti acordat de Ovidiu Hategan.

"Am fost inselati. Ma voi gandi la penaltiul de la Belfast ani multi, mai ales ca a fost singurul gol care care a stat intre noi. Putem sta sa ne plangem toata noaptea, dar totusi sper ca am reusit o performanta de care toata lumea din Irlanda de Nord va fi mandra. Am dat totul, dar nu a fost sa fie. E pacat ca sunt decizii care ne-au costat locul la Cupa Mondiala. Suntem furiosi, suparati si dezamagiti de ce s-a intamplat la Belfast", a spus Norwwod.

Hategan a dictat penalti la un presupus hent comis de Corry Evans, insa reluarile au aratat ca jucatorul nord-irlandez a avut mana lipita de corp, cand s-a ferit de o minge sutata de oaspeti, care l-a atins. Mai mult, centralul roman i-a acordat cartonasul galben lui Evans, iar jucatorul a fost indisponibil pentru returul de duminica.

Dupa meci, Hategan a fost jignit si facut "tigan roman" de Lisa Evans, sotia lui Corry Evans. Ulterior, Corry Evans si sotia sa si-au cerut scuze.