Fotbalistul echipei Anderlecht, Nicolae Stanciu, a declarat pentru La Derniere Heure ca nu intelege de ce nu este folosit mai mult la formatia belgiana si ca nu ar vrea sa plece de la gruparea din Bruxelles, dar lucrurile trebuie sa se schimbe, informeaza walfoot.be, citat de news.ro.

"Este greu pentru mine. Si nu doar acum, ci din sezonul trecut. Nu am spus mare lucru pana acum, dar nu o sa mai tac. Anul trecut, jucam in Liga Europa, uneori marcam, insa nu mai jucam in meciul urmator. La fel si in acest sezon. Am inscris in meciul cu Beveren si in partida urmatoare nu am mai jucat. Nu inteleg. Nu stiu cum poate fi explicat acest lucru. Cum pot sa fiu intr-o forma buna daca sunt titular la un meci si apoi rezerva la cinci meciuri? Este ciudat. Nu am o explicatie", a spus Stanciu.

El a precizat ca situatia trebuie sa se schimbe. "Nu vreau sa plec, insa nu stiu ce vor conducatorii sa faca cu mine. Ceea ce este sigur este ca situatia trebuie sa se schimbe. As vrea sa raman, dar daca lucrurile nu vor merge bine pentru mine va trebui sa ma gandesc la ce am de facut, pentru ca am nevoie da joc. Ratez lucruri importante", a adaugat el.

Nicolae Stanciu face parte din lotul convocat de selectionerul Cosmin Contra pentru meciurile amicable cu Turcia si Olanda.