Finantatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi, ca Arena Nationala, cel mai mare stadion din Romania, este "National Steaua Arena" si apartine echipei sale, pentru ca fina lui, Gabriela Firea, este primarul Capitalei, transmite News.ro.

Arena NationalaFoto: Hotnews

"Steaua e atat de puternica acum, incat atunci cand vii pe National Steaua Arena, ca aia e a Stelei, ai o singura problema, sa nu iei multe", a spus Becali, la Pro X, moment in care din studio i s-a spus ca stadionul e si al lui Dinamo si al altor echipe. "Nu e, ca o am pe fina mea, care e primarita", a replicat omul de afaceri.

Gigi Becali a spus ca vor veni la meciul FCSB - Hapoel Beer Sheva reprezentanti de la cinci cluburi din primele 15 grupari europene, pentru a-i urmari pe Denis Alibec, Dennis Man si Florinel Coman.

Lider detasat la Grupei G din Europa League, FCSB-ul spera la un succes cu Hapoel Beer Sheva, victorie sinonima cu accederea in primavara competitiei. Meciul de pe "Arena Nationala" va incepe la ora 22:05, urmand sa fie in direct pe Telekom Sport si Protv. "Trebuie sa le punem mai multe probleme pe faza ofensiva", a precizat Nicolae Dica inainte de confruntarea de joi seara.

Aici poti citi mai mult detalii despre meciul FCSB vs Hapoel Beer Sheva.