CFR Cluj a obtinut doar un rezultat de egalitate in partida disputata pe teren propriu impotriva celor de la Gaz Metan Medias, scor 0-0, in etapa a XVI-a a Ligii I. Liderul clasamentului a facut un joc extrem de modest si risca sa piarda prima pozitie in clasament daca meciul dintre CS U Craiova si FCSB nu se va incheia la egalitate.

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR ClujFoto: cfr1907.ro

CFR Cluj a ajuns la patru meciuri consecutive fara victorie, trei in campionat (doua egaluri acasa, esec in deplasare) si unul in Cupa Romaniei.

In tur, CFR Cluj a castigat cu 3-0.

Ce spun cei doi antrenori:

"Jucam, ne cream ocazii, adversarul a facut antijoc, dar si-a facut treaba. Noi am inceput mai rau, am avut o bara, doua penaltiuri clare, unul cu eliminare. Scorul e clar, viciere totala de rezultat. Am bagat toti jucatorii de atac pe care ii am in lot. Cred ca erau putin sub presiune, nu mai au rabdare, iar acel noroc din tur parca ne-a parasit. A fos o saptamana grea, nu am avut timp sa pregatesc meciul asta. Zic sa-i dea zece etape de suspendare arbitrului, ca merita. Suta la suta nu voi mai primi penalti cat voi fi la CFR. Daca pierdem primul loc nu e nici surpriza si nici tragedie, noi nu ne batem la campionat", a declarat Dan Petrescu la Digisport, potrivit News.ro.

Intrebat ce parere are ca i s-a strigat demisia la finalul meciului, Dan Petrescu a raspuns: "I se striga demisia si lui Zidane, daca asa vor ei...poate or fi platiti. Eu nu am de ce sa demisionez, muncesc foarte bine, nu am de ce sa nu continui".

"Am intalnit echipa de pe primul loc, foarte periculoasa la faze fixe si aici includ si auturile. Am reusit sa aglomeram zona centrala, sa evitam centrarile, dar nu ne-a iesit chiar de fiecare data. Pe contraatac inca nu avem viteza. Important este ca am ajuns la zece puncte. Orice punct este binevenit, in fiecare meci trebuie sa mergem inainte si sa ne revenim. CFR este o echipa cu calitate, are posesie buna, au jucatori de careu foarte buni. Orice meci este foarte important, cu atat mai mult cel de sambata cu Dinamo", a declarat Cristi Pustai, antrenorul celor de la Gaz Metan Medias, la Digisport.

Au evoluat echipele:

CFR: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora - Hoban (Omrani '61), Djokovic - Al. Paun, Nistor, Moutinho (Coman '61) - Urko Vera (Balde '73). Antrenor: Dan Petrescu

Gaz Metan: Greab - M. Constantin, L. Cristea, De Vriese - Zderic, Danci, Mitic (Neagu '52), Busu - Buziuc (Popovici '62), Olaru (Manole '82)- Golubovic. Antrenor: Cristian Pustai

Cartonase galbene: Omrani '89 / Buziuc '58, Cristea '76, Greab '89, De Vriesse '90+2

Meciul a fost arbitrat de Marian Barbu, ajutat de Valentin Avram si Vlad Barleanu.

Rezerva a fost Lucian Rusandu, iar observatori Zoltan Szekely si Paul Mincu.

Potrivit News.ro, jucatorii echipei CFR Cluj au intrat pe teren cu un banner pe care scria: "Nu uitati! #Colectiv".

Liga 1, clasament in timp real:

Sursa foto: soccerstand.com