Presedintele FRF Razvan Burleanu a afirmat, joi, la finalul partidei cu Kazahstan, ca ar trebui ca suporterii sa ia in considerare si partile bune ale mandatului lui Chritoph Daum, cum ar fi convocarile lui Razvan Marin sau Benzar, dar a precizat ca numirea lui Cosmin Contra a fost una inspirata, potrivit news.ro.

"Trebuie să ne uităm şi la lucrurile bune care au rămas din mandatul lui Christoph Daum. Şi mă refer aici la unii jucători tineri, cum ar fi Răzvan Marin şi Benzar, care au contribuit la obţinerea acestei victorii. Sigur, Cosmin Contra e o alegere inspirată. Întotdeauna când câştigi eşti cel mai bun", a spus Burleanu la Digisport. În ceea ce priveşte faptul că suporterii naţionalei l-au contestat, unii dintre ei proferând injurii la adresa FRF şi etalând un banner prin care îi cereau să se "ducă înapoi la minifotbal", Răzavn Burleanu a afirmat că aceştia au procedat în acest fel întrucât nu a fost de acord să le dea bilete gratuit pentru această partidă.

"Nu am niciun regret în ceea ce priveşte diferite nuclee din galerie. Trebuie să o spunem pe şleau, ceea ce mi s-a solicitat din partea galeriilor au fost zeci de mii, mii de bilete, lucru cu care ei erau obişnuiţi. Ăsta era lucrul pe care şi-l doreau din partea federaţiei şi am considerat că nu este corect. Mai mult de atât, dorim ca pe stadioanele din România să avem din nou famili, dar cu atâta violenţă verbală nu cred că este un mediu pe care să dorim să-l promovăm. Să ştiţi că veniţi cu un copil la stadion şi că aveţi parte de un asemnea comportament. Aceasta este realitate şi mi-o asum, nu vom da nciun pas înapoi”, a mai spus oficialul FRF. Reprezentativa României a învins, joi, la Ploieşti, cu scorul de 3-1 (2-0), selecţionata Kazahstanului, la debutul noului selecţioner Cosmin Contra. Acesta a fost penultimul meci pentru "tricolori" în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018. Antrenată anterior de germanul Christoph Daum, naţionala română nu mai avea şanse de calificare la turneul final din Rusia. Au marcat Budescu '33 şi 38 (p), Keşeru '73, respectiv Turizbek '83.