Tehnicianul echipei Lugano, Pierluigi Tami, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca FCSB este intr-o situatie ideala inaintea confruntarii din grupele Ligii Europa, dupa ce s-a impus in derbiul cu Dinamo si avand in vedere faptul ca ocupa locul doi in clasamentul Ligii I. Tami considera absenta lui Denis Alibec din echipa bucuresteana importanta, insa a precizat ca FCSB are jucatori care pot suplini fara probleme aceasta absenta, potrivit news.ro.

"Evident, Steaua vine aici dupa un succes in derbi si de pe al doilea loc in clasament, adica intr-o situatie ideala. Noi dimpotriva, am pierdut ultimele doua meciuri si nu este o situatie ideala, dar avem o dorinta mare de a o schimba si sa obtinem din nou rezultate pozitive. Absenta lui Alibec este importanta, dar cred ca echipa romana are inlocuitori buni. Este o formatie puternica si buna chiar si fara cei care nu pot evolua. Cred ca absenta lor nu va reprezenta o problema", a spus Tami, potrivit site-ului oficial al clubului elvetian.

Puerluigi Tami a precizat insa ca echipa sa trebuie sa aiba incredere in propriile forte. "Trebuie sa avem incredere in noi insine. Meciul de maine va fi o oportunitate de a corecta ceea ce este de corectat, in speranta ca vor veni nu doar prestatii bune din partea noastra, ci si rezultate pozitive", a adaugat el.

Meciul Lugano - FCSB, din grupa G a Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 20.00, la Lucerna.