Fundasul Douglas Maicon a anuntat ca intentioneaza sa-l dea in judecata pe fostul fotbalist Ianis Zicu, dupa ce romanul a afirmat ca brazilianul venea beat la antrenamente, pe vremea cand evolua la Inter Milano, informeaza News.ro.

Ianis ZicuFoto: Agerpres

"Nu l-am vazut niciodata si nu am auzit niciodata de aceasta persoana. Nu am jucat niciodata cu el si nu stiu de ce a spus aceste lucruri. Probabil ca el vrea sa devina cunoscut si sa apara in media. Este neplacut ca se intampla astfel de lucruri. Nu m-am prezentat niciodata la antrenament in acea conditie, altfel nu as fi castigat atatea trofee la Inter. Evaluez o actiune legala prin care sa solicit despagubiri si sa ma asigur ca astfel de false informatii nu se vor mai repeta", a declarat Maicon pentru UOL Esporte, citat de football-italia.net.

Ianis Zicu a declarat, joi, la Digi Sport, ca antrenorul Jose Mourinho a mutat antrenamentul din zilele de luni, seara in loc de dimineata, pentru ca Maicon venea mereu baut.

"La Inter, Mourinho avea un jucator care venea mereu baut lunea la antrenament. Un fundas dreapta foarte bun, Maicon. A chemat toti baietii, a discutat cu ei si a intrebat: . Si a zis facem antrenamentul seara. Si s-a hotarat asa. Nu mai faceau dimineata, faceau seara, ca sa fie si Maicon treaz la antrenament. Sunt situatii care se intampla intr-un colectiv, iar colectivul trebuie sa decida", a povestit fostul jucator al lui Inter.

Aceste afirmatii au fost preluate de presa internationala.

In varsta de 36 de ani, Maicon, acum la Avai, in tara sa natala, a evoluat la Inter Milano intre 2006 si 2012. La randul sau, Zicu a fost legitimat la Internazionale intre 2004 si 2007. Mourinho a antrenat formatia Italiana intre 2008 si 2010. In sezonul 2009/2010, Inter a castigat Liga Campionilor.