Formatia Hapoel Beer Sheva a invins, joi seara, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Lugano, intr-un meci din prima etapa a grupei G a Ligii Europa, din care face parte si FCSB. La finalul primei etape, FCSB este lider in clasamentul grupei, potrivit news.ro.

Golurile au fost marcate de Einbinder '2 si Tzedek '60 (penalti) pentru gazde, respectiv Tzedek '67 (autogol) pentru oaspeti.

In minutul 11, gazdele au ratat un penalti prin Pekhart.

Hapoel Beer Sheva: Haimov - Elo (Elhamed '70), Taha, Tzedek, Korhut - Radi, Ogu, Einbinder (Broun '85) - Melikson, Pekhart (Zrihan '67), Nwakaeme. Antrenor: Barak Bakhar.

Lugano: Da Costa - Rouiller (Yao '46), Sulmoni, Golemic - Crnigoj (Bottani '46)), Sabbatini, Piccinocchi, Mariani (Milosavljevic '71), Mihajlovic - Marzouk, Gerndt. Antrenor: Pierluigi Tami.

Tot joi, FCSB s-a impus cu scorul de 3-0 in fata Viktoriei Plzen.

FCSB este lider in clasamentul grupei, cu 3 puncte, urmata de Hapoel Beer Sheva, cu cu trei puncte, dar cu un golaveraj mai slab. Ultimele doua pozitii sunt ocupate de Lugano si Viktoria Plzen, care s-au puncte.

In etapa a doua a grupei G, programata la 28 septembrie, vor avea loc meciurile Lugano - FCSB si Viktoria Plzen - Hapoel Beer Sheva.