Comisia de Disciplina a FRF l-a suspendat doua jocuri pe Dan Petrescu, dupa ce antrenorul a fost trimis in tribuna la meciul disputat de CFR impotriva celor de la CSU Craiova, din runda cu numarul IX din Liga 1.

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR ClujFoto: cfr1907.ro

"FC CFR 1907 Cluj vs. CSU Craiova - Eliminari - In baza art. 53.1 din RD, se sanctioneaza domnul Petrescu Dan (antrenor FC CFR 1907 Cluj) cu suspendare pentru doua jocuri si o penalitate de 360 lei; In baza art. 63.1.e + 63.2.1. din RD, se sanctioneaza jucatorul Canelas Almeida Ferreira Tiago Emanuel (CSU Craiova) cu suspendare pentru un joc si o penalitate de 740 lei; In baza art. 53.1 din RD, se sanctioneaza dl. Pieleanu Emil, director sportiv CSU Craiova, cu suspendare pentru o luna si o penalitate de 720 lei", se arata pe site-ul LPF, conform News.ro.

Alte decizii:

Cristian Constantin Dima (ACS Sepsi Sf.Gheorghe), eliminat cu rosu direct in partida cu FC Voluntari, a primit o suspendare pentru doua jocuri si o penalitate de 3.000 lei.

Andrei Patache si Paul Batin (ambiii CS Concordia Chiajna), eliminati in meciul cu Gaz Metan Medias, au fost sactionati cu suspendare pentru o etapa si o penalitate de 740 lei fiecare.