Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, marti seara, ca este posibil sa fi avut loc o intalnire intre Dan Petrescu si conducatorii federatiei pentru negocierea postului de selectioner. El considera ca o varianta ar putea fi ca tehnicianul sa pregateasca si echipa clujeana si prima reprezentativa, potrivit news.ro.

"Nu e nicio problema sa discute, daca te invita federatia, e normal sa vorbesti. Eu sunt de acord sa discute. Am informatii, dar nu pot sa le fac publice. Tin foarte mult la stabilitatea clubului si a echipei si discutiile astea nu stiu daca fac foarte bine jucatorilor si fanilor. Poate intalnirea a si avut loc, nu stiu sa va spun. Nu poti sa impiedici FRF sa il abordeze pe Dan Petrescu. E un lot format in cea mai mare parte de Dan Petrescu. Jucatorii sunt foarte legati de Dan Petrescu. E un antrenor foarte corect fata de toata lumea. El e un antrenor care munceste foarte mult si nu isi bate joc de meseria lui", a spus Muresan la Digi Sport.

Iuliu Muresan ar vrea ca Dan Petrescu sa ramana la CFR Cluj: "Noi nu vrem sa plece Dan Petrescu si nu il lasam sa plece. El trebuie sa spuna clar daca vrea sa antreneze nationala sau si nationala. Pentru ca e o varianta, sa lucreze in paralel".

Membrii Comisiei Tehnice a FRF au votat in sedinta de luni pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului selectionerului Chriostoph Daum de catre Comitetul Executiv al federatiei.

Recomandarea de reziliere a contractului lui Christoph Daum va fi supusa validarii in prima sedinta a Comitetului Executiv.

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat ca, in urma a recomandarii Comisiei Tehnice de reziliere a contractului selectionerului Christoph Daum, va incepe negocierile pentru incetarea colaborarii cu tehnicianul german si ulterior pentru desemnarea noului selectioner.