Dorin Rotariu nu a confirmat la Brugge si a fost imprumutat pana la finalul sezonului la Mouscron, formatie antrenata de Mircea Rednic. La noua sa echipa, Rotariu va purta tricoul cu numarul 95, a anuntat Mouscron pe pagina oficiala de Twitter a clubului.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit Digi Sport, Dorin Rotariu a ajuns in Belgia in ianuarie 2017, atunci cand a fost cumparat de Club Brugge de la Dinamo, in schimbul a 2,5 milioane de euro. Atacantul de 22 de ani a semnat atunci un contract valabil pe 3 ani si jumatate. In sezonul trecut, Rotariu a jucat in 12 meciuri pentru Brugge si a inscris un gol.

Rotariu a mai fost antrenat de Rednic pe vremea cand evolua la Dinamo.

Internationalul roman a fost dorit insistent si de Boloni la Anvers.

Mircea Rednic a mai adus in aceasta vara la Mouscron inca un jucator pe care l-a antrenat la Dinamo, mijlocasul Antun Palic.

Royal Excel Mouscron este un club fondat in 2010 si in acest moment este antrenat de romanul Mircea Rednic. Dupa cinci etape desfasurate in noul sezon din Belgia, Mouscron se afla pe locul 5 in clasament, cu 10 puncte acumulate. FC Brugge e pe primul loc, avand cinci victorii din tot atatea meciuri.