Directorul general al FC Viitorul, Cristian Bivolaru, a declarat joi seara ca nu se pune problema plecarii lui Gheorghe Hagi de la gruparea constanteana, el mentionand ca tehnicianul a avut "ceva" in aceasta vara, dar nu l-a tentat, potrivit news.ro.

"Nici vorba sa plece Hagi. El n-are nicio oferta, a avut ceva in vara dar nu l-a tentat. Va armane in continuare.. Speram sa puna pe picioare o noua echipa competitiva. Premise sunt, exista material si printre jucatori din academie si cred ca mai pot fi gasiti jucatori in scurtul timp pana la finalul perioadei de transferuri.", a spus Bivolaru la Digi Sport.

El a precizat ca FC Viitorul are probleme de sanatate in lot dupa meciul cu FC Salzburg, pierdut cu scorul de 0-4. "Avem probleme de sanatate cu unii jucatori. Radoi e in carje, Tucudean dupa o comotie in prima repriza, mai sunt si altii cu probleme... Cand e sa nu-ti mearga nimic mai ai si astfel de probleme de sanatate, pe langa faptul ca nu marchezi".

Bivolaru a mentionat ca echipa FC Viitorul exista si va exista in continuare, iar din punct de vedere financiar situatia este stabila. "Unii si-ar dori sa ne elimine dintre posibilii contracandidati, sper sa nu aiba satisfactia asta. Echipa exista, va exista in continuare si va lupta pentru play-off. E greu acum de spus cine va asigura lucrul asta, pentru ca lotul este destul de subtiat, dar mai exista cateva zile in care se mai pot face transferuri. Avem in obiectiv 2-3 jucatori care pot veni la echipa. Sa se puna pe picioare si cei care au probleme acum. (...) Probabil ca n-am gestionat foarte bine momentul de dupa castigarea campionatului, au fost si cauze obiective, ne-am ocupat de procese si lucruri de genul acesta, au plecat jucatori care erau titulari, au venit jucatori, dar din punct de vedere financiar totul este stabil", a explicat el.

Cristian Bivolaru a mai spus ca zilele trecute FC Viitorul a primit o oferta pentru Cristi Ganea: "Zilele trecute am avut o oferta foarte interesanta pentru Cristi Ganea, care nu sa finalizat inca dar e posibil sa se intample lucrul asta. Nu din tara".

Formatia FC Viitorul a fost invinsa, joi seara, in deplasare, cu scorul de 4-0 (2-0), de echipa austriaca FC Salzburg, in mansa secunda a play-off-ului Ligii Europa. Austriecii, care s-au impus si in meciul tur, saptamana trecuta, la Ovidiu, scor 3-1, s-au calificat in grupele competitiei.